zbog cega su vazni drzaci za kartice

U savremenom poslovanju neretko postoji mišljenje da je potreba za vizit kartama, a tu samim tim spadaju i držači za kartice, stvar prošlosti i da smo u elektronskom digitalnom vremenu prevazišli upotrebu klasičnih vizit karti. Međutim, mnogobrojne studije ukazuju da je realnost nešto drugačija. Naime, održavanje i razmena vizit kartica se u savremenom poslovanju i dalje uveliko smatra potpisom stila, elegancije i pouzdanosti. Uprkos relativno maloj veličini, vizit karta može biti presudna za razvoj vašeg preduzeća. S obzirom da se vizit kartice kupcima često lično uručuju, one mogu biti i visoko personalizovani oblik marketinga.

Uspeh vašeg poslovanja u velikoj meri određuje način na koji se predstavljate klijentima. Kao vlasniku preduzeća, imidž vašeg preduzeća je važan. Vizit karta je jak alat za vaš imidž biznisa. Pored oglašavanja vašeg poslovanja, dobro održavana vizit karta uveliko utiče na izbor vaših klijenata da posluju sa vama. S većom generacijom potencijalnih kupaca, sigurno je da ćete ostvariti i više prodaje.

Ljudi neprestano razmenjuju vizit karte na poslovnim događajima, počev od konferencija, seminara, sastanaka, na pauzama za ručak ili pri lansiranju novih proizvoda. Stoga, uvek održavajte vašu vizit kartu urednom, kako biste sprečili stvaranje nabora ili habanje. Pored toga, držite je na lako dostupnom mestu. Nije poželjno da dovedete sebe u situaciju gde morate da pretržujete nasumične papire i račune u potrazi za vašom vizitkartom, posebno kada vam je najpotrebnija.

Zapravo je način na koji vam osoba daje svoju karticu jednako moćan poslovni instrument kao i upotreba kartice u prvom redu. Način na koji neko rukuje svojom vizit karticom je primarni utisak koji stičemo o toj osobi tokom zvaničnih poslovnih događaja. Shodno tome, držači za kartice biće svakako bitno kao i sama upotreba poslovne kartice.

Držači za kartice zato predstavljaju idelan izbor za održavanje elegantnog i novog izgleda vaših vizit kartica. Držači kartica mogu se naći u svim veličinama i stilovima, a posedovanje jednog šalje potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima pozitivnu poruku. Ono što je najvažnije, podrazumeva da se poslovni profesionalac brine dovoljno o svojim karticama kao i o poruci koju kartica komunicira, kako bi te kartice bile sačuvane.

Prednosti držača za kartice

Prvo i najvažnije, dobro očuvana vizit karta stvara utisak da vam je stalo do organizacije i ugleda vašeg preduzeća. Neugledna vizit karta može prekinuti poslovno partnerstvo i pre nego što ono počne. Zbog toga vam je potreban držač vizit karti da bi vasa vizit karta uvek bila uredna i dobro očuvana. Pored toga, uštedećete troškove zamene vizit karti.

Drugo, držač vizit karti omogućava vašem preduzeću da ostane dobro predstavljeno u svakom trenutku. U poslovnom svetu svako ko poseti vašu kancelariju ima potencijal da postane jedan od vaših najvećih klijenata. Ako su vaše vizit karte uredno raspoređene u držaču vizit karti, uštedeće vam neprijatnost prebiranja po ladicama kako biste je našli.

Držač kartice omogućava vam praktičan pristup, tako da lako možete predati klijentu na licu mesta najbitnije poslovne informacije. Čuvanje vizit karti na različitim mestima u celoj kancelariji povećava šanse da se izgube na putu i da se takođe sakupi prljavština. Njihovo odlaganje u klasičan poslovni držač održava ih urednim, dostupnim i očuvanim. Kartice se lako zgužvaju ili drobe na ivicama, što ih čini potpuno neprofesionalnim, te se moraju čuvati u čvršćem i profesionalnijem nosaču.

Takođe, posedovanje držača za vizit karte je neverovatno važno za one poslovne ljude koji moraju da prisustvuju poslovnim sastancima van sopstvenih kompanija ili organizacija. Vizitke mogu ići sa vama gde god da krenete, što ih čini važnim alatom za mobilni marketing ako vam posao zahteva često putovanje. Ako često prisustvujete industrijskim sajmovima ili poslovnim konvencijama, na primer, vizit karte mogu olakšati proces uspostavljanja i održavanja kontakata koji mogu dovesti do budućih poslovnih prilika. Preporučuje se nošenje kartica dostupnih u svakom trenutku. Nikad se ne može pogoditi kada će poslovna prilika nastati. Nošenje pojedinih kartica unutar džepa vase jakne ili torbe može postati neprijatno i pre svega, nepraktično. Nosač vizit karti pomaže vam da organizujete kartice na samo jednom prikladnom mestu i da ih čuvate unutar zatvorene futrole.

Nije teško zanemariti staromodni poslovni “bonton” u današnjem digitalnom i ubrzanom svetu, ali upotreba kartica i dobar držač za vizit karte visoke klase i dalje ostaju način poslovnog povezivanja koji teško da će ikada izaći iz mode. Upravo iz ovog razloga, kupovina držača za kartice predstavlja razboritu, dalekovidu investiciju u vase buduće poslovanje.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *