Strategija vredna razmatranja

Najveća prednost darivanja je što ga svi vole. Bez obzira na životno doba, priliku ili vrednost poklona, svi volimo te “znake pažnje” koji nam uvek šalju poruku da je nekome stalo da nas, da smo nekome važni i da smo zavredili nečije vreme za osmišljavanje i organizaciju poklona. Kada se ova premisa iz svakodnevnog života prenese u poslovni svet, dobija se potpuno isti efekat – poklon u vidu gift kartice je najuspešnija konkretizacija namere da svojim klijentima, saradnicima ili partnerima pokažete koliko su vam bitni.

gift kartice strategija

Šta možete da očekujete

ako odaberete naše GIFT kartice

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu GIFT kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Stručni konsalting
  Stručni konsalting
  Savetujemo vas u vezi najboljeg grafičkog rešenja za budući izgled vaših gift kartica.
 • Kvalitetna štampa
  Kvalitetna štampa
  Sve vrste štampanja (ravna ili reljefna štampa, u boji ili transparentna) uz kvalitetno završno laminiranje
 • Upis podataka
  Upis podataka
  Vršimo personalizaciju gift kartica potpuno u skladu sa vašim zahtevima i potrebama (barkod, čip, lični podaci)
 • Uvođenje softvera
  Uvođenje softvera
  Implementacija softverskih rešenja u skladu sa vašim zahtevima i potrebama za najidealniji gift model
 • Pakovanje kartica
  Pakovanje kartica
  Pakovanje gift kartica, kao i personalizacija pakovanja (koverata, flajera, paketića i sl.)
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  Puna zaštita podataka dostavljenih za personalizaciju gift kartica koju izvodimo kroz proces enkripcije
 • Prodajni modeli
  Prodajni modeli
  Stručno savetovanje vezano za odabir najboljeg prodajnog modela koji uključuje gift kartice
 • Print oprema
  Print oprema
  Nudimo vam opremu za štampanje gift kartica in-house uz pružanje stručne obuke za rukovanje štampačima
gift kartice poklon kartice

Univerzalan poklon primenljiv u gotovo svim industrijama

Prava je šteta ne iskoristiti prodajni potencijal koji pokloni imaju. Osim što je vanvremenski i univerzalan koncept, darivanje ima funkcionalnu komponentu koja je vrlo merljiva i daje dodatnu vrednost proizvodu ili uslugama, u tolikoj meri da bi svaka prodaja trebalo da sadrži “poklon” kao sastavni deo strategije. Verovatno ste to prepoznali, međutim još verovatnije je da ste se zapitali koji je to poklon koji je univerzalan i koji može da odgovara svim profilima kupaca, nezavisno od vrste usluga ili proizvoda koji nudite. Odgovor je vrlo jednostavan – gift kartica! Nijedan drugi model poklanjanja nije toliko primenljiv i univerzalan. Gift kartica Vam pruža mogućnosti za beskrajno prilagođavanje kupcu i stvaranje upečatljivosti na tržištu. Predstavlja jedan od najjednostavnijih načina da postignete vrlo velike i konkretne efekte u prodaji.

Posebnu pažnju obratite na...

Postoji nekoliko karakteristika koje su bitne kada birate gift kartice, međutim samo dve su od ključne važnosti – kvalitet izrade i automatizovana personalizacija. Najbolje je kada kvalitet same kartice oslikava u potpunosti kvalitet vaše usluge ili brenda i kada kartice svojom dugotrajnošću i postojanošću dodatno učvrste kredibilitet vaše kompanije. To znači da ne biste smeli da rizikujete sa nepouzdanim dobavljačima, već morate tražiti nekoga ko je isključivo iz kartičarske industrije, zbog materijala i opreme za personalizaciju. Tipovi personalizacije su izrazito bitni kod određivanja pravca za gift program koji želite da implementirate i upravo je precizna personalizacija najvažnija kada planirate da uključite veliki broj kartica u opticaj.

kvalitet gift kartice
gift kartice pakovanje i kovertiranje

Upakujte svoje gift kartice

Kako tradicija nalaže da svaki poklon treba upakovati, tako ni gift kartice ne treba da odstupaju od tog običaja. Podjednako je bitno kako ćete prezentovati gift karticu i što je reprezentativnije upakujete, odnosno što se više potrudite oko dizajna, to će efekti prodaje biti veći. Kada je tiraž gift kartica veliki, najvažnije je da obezbedite automatizovanu personalizaciju i pakovanje, kako biste za vrlo kratko vreme imali spremne kartice za deljenje ili kupovinu. Nemojte zaboraviti da klijenti itekako cene kada se potrudite oko njih i da će vam to višestruko vratiti svojom lojalnošću. Tako da, potrebno je samo da nađete kompaniju koja može da vam obezbedi sve vezano za gift kartice po sistemu “ključ u ruke”, kao i da vam pruži stručan konsalting za odabir najboljeg gift programa po meri vaše delatnosti i klijenata.

120+

kompanija koristi naš sistem za evidenciju radnog vremena

Najbolje iz kartičarske industrije za Vas

SIS Software and Services je kompanija koja se izdvojila svojom integratorskom misijom i kreiranjem jedinstvenih kartičarskih proizvoda na tržištu. Vrlo uspešno, već 20 godina, spajamo softversku tehnologiju sa proizvodnjom kartica. S ponosom ističemo da smo dostigli liderstvo u pružanju usluga vezanih za kartične proizvode, tako da verujemo da ćete i vi prepoznati naš kvalitet i ostvariti saradnju sa nama. Pored širokog spektra kartica koje izrađujemo, posebno smo ponosni na program gift kartica jer smo u tom segmentu realizovali brojne uspešne projekte koji su nam pomogli da pokažemo svu kreativnost i stručnost našeg tima, kao i opremljenost našeg proizvodnog sektora. 

gift kartice spakovane

Šta sve možemo da vam ponudimo vezano za gift kartice?

 • 01
  Deponovanje novca
  Vaši kupci mogu deponovati novac za kupovinu, što pretvara gift karticu u vrlo vredan i u potpunosti prilagodljiv poklon
 • 02
  Jačanje brenda
  Sticanja prava na konkretan poklon koji se može dobiti uz karticu, što kupci vole i uvek ističu kao bitnu komponentu kupovine određenog brenda
 • 03
  Lojalni kupci
  Ostvarivanje raznih pogodnosti: popusta, specijalnih ponuda, nagrađivanja što može na duge staze doprineti povećanju broja lojalnih kupaca
 • 04
  Veća prepoznatljivost
  Postizanje upečatljivosti na tržištu, jer dizajn gift kartice može biti prepoznatljiv i znatno doprineti kompletnoj marketinškoj strategiji vaše kompanije
 • 05
  Privlačenje kupaca
  Brzo pronalaženje puta do sistema lakše prodaje uz atraktivniji i moderniji model privlačenja lojalnih kupaca
 • 06
  Međusobna veza
  Identifikacija kupaca sa brendom i stvaranje daleko prisnijeg odnosa koji se uvek isplati na duge staze.
gift kartice dizajn

Gift kartice za svako poslovanje

Ukoliko vam se naša ponuda za gift kartice učinila primamljivom, a želite više pojedinosti, pošaljite nam personalizovani upit sa procenjenom količinom i dobićete konkretnu finansijsku projekciju, rok isporuke i odgovore na sva pitanja koja nismo obuhvatili ovom prezentacijom. Brza forma online upita vam omogućava da u što kraćem roku dobijete sve podatke, kako biste doneli najbolju odluku za vašu kompaniju. Takođe, možete nas kontaktirati putem telefona +381 11 245 33 99 ili mejla office@siskartice.rs garantujemo vam da ćete biti zadovoljni našim profesionalnim pristupom i razvijenom efikasnošću koja je impertiv u današnjem poslovnom svetu.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter