Prebacite kovertiranje inhouse

Da li u okviru svog poslovanja imate potrebu za redovnim kovertiranjem, odnosno pakovanjem i slanjem poštom svojih kartica ili dokumenata? Ukoliko je odgovor potvrdan, najisplativija opcija je da celokupan proces pakovanja i kovertiranja prebacite inhouse. Uvek kada postoji potreba za kovertiranjem većeg broja kartica ili dokumenata različite namene, opcija ručnog pakovanja jednostavno nije isplativa. U ovom slučaju ostaju vam dve opcije: ili da proces pakovanja prepustite nekoj kompaniji koja se time bavi ili da nabavite opremu i prebacite celokupan proces inhouse. Prva opcija je bolja kada samo povremeno imate potrebu za pakovanjem većeg broja kartica i dokumenata, a druga kada je ta potreba učestala ili stalna. U oba slučaja, naš tim vam može pomoći, dovoljno je da zakažete konsultacije kako bismo pronašli idealno rešenje za vaše poslovanje.

gift kartice spakovane

Oprema za kovertiranje kartica

Svaka kompanija koja u okviru svog poslovanja izdaje personalizovane kartice u bilo kom obliku, vrlo verovatno ima potrebu i za pakovanjem tih kartica. Ukoliko imate implementiran loyalty ili gift program, kartice je potrebno upakovati pre slanja korisnicima. Pakovanje kartica takođe može biti dizajnirano, tako da dodatno istaknete svoj brend. Mašine za kovertiranje kartica su jednostavne za korišćenje, sve se odvija preko softvera kojim se lako upravlja, proces je automatizovan a eliminacija grešaka je potpuna. Oslonite se na sistem koji besprekorno funkcioniše, optimizuje poslovanje, štedi vam vreme i podiže nivo profesionalnosti na viši nivo.

Oprema za kovertiranje dokumenata

Mašine za kovertiranje dokumenata preuzimaju sav naporan i mukotrpan posao savijanja i pakovanja dokumenata u koverte, i to rade precizno, automatski i bez grešaka. Ako imate veliku količinu dokumenata (poput računa, faktura, pisama, reklamnog materijala itd.), koju je potrebno poslati svakog meseca, mašine za kovertiranje su pravi izbor za vas. U zavisnosti od vaših potreba, izaberite onu koja vam najviše odgovara. Mašine za kovertiranje štede vaše vreme i radne sate zaposlenih, koji će moći mnogo produktivnije da se iskoriste, umesto da satima pakuju dokumenta u koverte. Oprema za kovertiranje dokumenata veoma je jednostavna i laka za upotrebu, brzo ćete se navići na njeno korišćenje i postaće neizostavni deo vašeg poslovnog prostora.

Zašto bi trebalo da imate

opremu za kovertiranje

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva.

 • Ušteda novca
  Ušteda novca
  Oprema za kovertiranje štedi vreme i drastično poboljšava sve operativne procese.
 • Ušteda vremena
  Ušteda vremena
  Pakovanje velikog broja kartica i dokumenata postaje lako uz opremu za kovertiranje
 • Automatizacija procesa
  Automatizacija procesa
  Brzo ćete se navići na sve prednosti i na automatizovan proces pakovanja
 • Eliminacija grešaka
  Eliminacija grešaka
  Oprema za kovertiranje eliminiše greške koje se dešavaju kod ručnog pakovanja
 • Odvajanje dokumenata
  Odvajanje dokumenata
  Savijanje i pakovanje dokumenata u koverte je potpuno automatizovano i precizno
 • Blagovremena isporuka
  Blagovremena isporuka
  Uz opremu za kovertiranje izbegavate kašnjenja i uvek isporučujete u dogovoreno vreme
 • Modernizacija poslovanja
  Modernizacija poslovanja
  Kompletno unapređenje i značajna modernizacija poslovnih procesa
 • Sve na jednom mestu
  Sve na jednom mestu
  Nudimo vam kompletnu opremu za kovertiranje kartica i dokumenata u vašoj kompaniji
Brzina i praktičnost

Ušteda vremena i novca

Opremu za kovertiranje odlikuje velika praktičnost i jednostavnost. Najveća prednost je velika ušteda vremena jer su procesi pakovanja automatizovani i brzi. Uz opremu za kovertiranje radni sati vaših zaposlenih potpuno su oslobođeni, tako da mogu da se posvete nekim važnijim zadacima. Na ovaj način optimizujete i troškove rada, štedite novac i povećavate profit. Ukoliko u okviru svog poslovanja izdajete veliki broj kovertiranih kartica ili dokumenata, ne bi trebalo uopšte da razmišljate o nabavci neke od ovih mašina, zato što benefiti koje sa sobom donosi značajno premašuju troškove za njenu kupovinu i održavanje.

Koji su benefiti kupovine opreme za kovertiranje?

Precizno i bez grešaka

Nakon što ste podesili parametre i pustili mašinu u rad, možete da se opustite i posvetite drugim radnim zadacima, sigurni da ćete dobiti upravo onako kovertirane kartice i dokumenta kako ste i zamislili. Kod mašina za kovertiranje nema prostora za grešku, sve je vrlo precizno, tačno i upakovano savršeno. Kada sami ili sa zaposlenima radite pakovanje, uvek otvarate prostor za grešku. Čak iako ne dođe do značajnijeg propusta, velike su šanse da koverta bude izgužvana, ili da ne bude sve na svom mestu. Uz mašine za kovertiranje, profesionalnost i urednost podižete na viši nivo i ostavljate bolji utisak na svoje korisnike.

Zašto bi trebalo da nabavite opremu za kovertiranje?

 • 01
  Ažurna i blagovremena isporuka
 • 02
  Odsustvo grešaka
 • 03
  Brzina i preciznost pakovanja
 • 04
  Veća prepoznatljivost i ojačanje brenda
 • 05
  Potpuna automatizacija procesa pakovanja
 • 06
  Veća lojalnost i poverenje klijenata
Gde nabaviti opremu?

Mi smo Vaš stabilan partner

Oprema za kovertiranje kartica koju nudimo je od renomiranih proizvođača ove opreme. Otto Kunnecke, Matica, NBS Technologies, CIM, NEOPOST, Oasys, Emperor Tech, Quadient samo su neke od kompanija čiji smo ovlašćeni zastupnici za prodaju i servis, što znači da preko nas možete naručiti neke od ovih specijalizovanih mašina za personalizaciju, pakerice i mejlere za pakovanje. Naš tim Vam je na raspolaganju i za obuke za rukovanje i podešavanje sistema, kako biste na što efikasniji način implementirali opremu za kovertiranje u Vašu kompaniju. Pogledajte našu ponudu opreme za personalizaciju i upoznajte se njihovim karakteristikama. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte direktno na jedan od naših brojeva telefona (+381) 11 2453 399, (+381) 63 369 031 ili zatražite ponudu od našeg prodajnog tima na – office@siskartice.rs, možda se iznenadite kakve pogodnosti nudimo za nabavku opreme za kovertiranje.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter