O kompaniji DEPEI

Kada su u pitanju šrederi za papir, dokumentaciju i različite medije, poput CD-ova, DVD-ova i kartica, najpoznatija kompanija koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom ovakvih uređaja je svakako kompanija DEPEI iz Šangaja. Ova kompanija posluje preko 19 godina i za to vreme stekla je ogromno iskustvo iz oblasti zaštite poverljivih informacija i podataka koji se mogu naći u fizičkom obliku na parčetu papir, dokumenta ili CD-a. Vizija i cilj ove kompanije je da pruži bezbedan, brz i jednostavan način da se rešite poverljivih informacija i zaštitite svoje poslovanje i lične podatke klijenata od zloupotreba do kojih može da dođe ukoliko dospeju u pogrešne ruke. U svom asortimanu imaju veliki broj šredera različitih kapaciteta, funkcionalnosti i opcija, tako da smo sigurni da ćete pronaći upravo onaj koji odgovara specifičnim potrebama vašeg poslovanja.

Tehnologija iza šredera

Kroz primenu različitih tehnika “šredanja”, ovi uređaji pretvaraju papir i medije u fragmente, sprečavajući njihovu rekonstrukciju. Postoje različite vrste šredanja, uključujući trakasto, poprečno, mikro i nano šredanje. Trakasto šredanje rezultuje dugim trakama, dok poprečno šredanje proizvodi manje delove slične kvadratima ili trakama. Mikro i nano šredanje se koriste za stvaranje veoma malih fragmenata, što pruža najviši nivo sigurnosti. Moderne šredere takođe možete koristiti za uništavanje CD-a, DVD-a, kartica i USB fleš drajvova. Ovi uređaji koriste posebne noževe za obradu različitih vrsta medija. Kroz tehnike seckanja, šrederi osiguravaju zaštitu privatnosti i sprečavaju neovlašćen pristup informacijama.

Zbog čega je važno

koristiti šredere

Korišćenje šredera u poslovanju ima nekoliko važnih prednosti. Evo četiri razloga zašto je važno koristiti šredere u poslovnim okruženjima:

 • Zaštita privatnosti
  Zaštita privatnosti
  Šrederi omogućavaju sigurno uništavanje osetljivih dokumenata i medija, čime se sprečava neovlašćen pristup informacijama.
 • Usklađivanje sa zakonom
  Usklađivanje sa zakonom
  U mnogim industrijskim sektorima postoje zakonski propisi koji zahtevaju sigurno uništavanje poverljivih podataka.
 • Zaštita reputacije
  Zaštita reputacije
  Nepravilno odlaganje ili neadekvatno uništavanje osetljivih dokumenata može dovesti do ozbiljnih posledica po poslovnu reputaciju.
 • Ekološka odgovornost
  Ekološka odgovornost
  Uništeni papir i mediji nastali šrediranjem mogu se reciklirati i ponovno koristiti, čime se smanjuje uticaj na životnu sredinu.
Veoma niska potrošnja energije

DEPEI BOWADP 900

Usled svojih visokih performansi, ovaj multifunkcionalni model DEPEI šredera, najpogodniji je za upotrebu u srednjim i većim preduzećima. Pored papira i dokumentacije, ovaj šreder bez problema uništava i podatke koji se nalaze na CD-ovima, flopy diskovima i platnim karticama. Jedna od prednosti BOWADP 900 šredera je niska potrošnja energije, jedna od najnižih u ovoj kategoriji. Predviđen za kancelarije srednje veličine, ovaj model je veoma jednostavan za upotrebu. Neke od funkcionalnosti koje poseduje su i zaštita od zaglavljivanja papira, automatsko gašenje ukoliko je kutija za otpad puna a ne smetaju mu ni spajalice i heftalice, ukoliko se desi da ostanu na dokumentaciji. Uverite se u kvalitet i dugovečnost ovog šredera, koji je već dugi niz godina zastupljen u državnoj upravi kao i u vojsci i policiji.

 • Brzina sečenja do 220 mm/s
 • Kapacitet korpe do 130 L
 • Uništava i papir i medije
 • Niska potrošnja energije
 • Veliki broj funkcionalnosti
 • Koristi se u vojsci i policiji
Posebno istaknut kao šreder za hard diskove

DEPEI CH-M200 HC (H5)

Ovaj uređaj je posebno namenjen uništavanju različitih tipova medija, kao što su CD-ovi, Flopy diskovi, trake, SSD-ovi, mobilni telefoni i hard diskovi. U današnje vreme, osetljive informacije se sve više skladište na različitim uređajima, ne toliko u papirnoj formi u obliku dokumenata, pa je izrazito važno da se uništavanje ovakvih informacija sprovede bezbedno i efikasno. Ojačani čelični noževi ovog DEPEI modela šredera, sa lakoćom će vam pomoći da sačuvate poverljive informacije poverljivim. Posebno je važno kako se i gde se odlažu hard diskovi nakon što više nisu u upotrebi, a koji na sebi sadrže važne informacije. Ovakav uređaj ne možete jednostavno odbaciti, već mora biti uništen u skladu sa propisima koji uređuju ovu oblast. CH-M200 HC model je posebno zastupljen u bankarskom i državnom sektoru, kao i u IT logistici i drugim velikim korporacijama koje rade sa poverljivim podacima.

 • Šreder za medije
 • Ojačani čelični noževi
 • Zasupljen u finansijskom sektoru
 • Do 150 medija po satu

SIS

Atraktivna ponuda DEPEI šredera za papir i medije

Idealan za velike količine dokumentacije

DEPEI BOWADP 6040

Bez obzira na to da li je u pitanju gomila papira i dokumentacije, fascikle, kartice ili CD-ovi, BOWADP 6040 će ih iseckati u kratkom roku, sigurno i sa lakoćom. Ovaj model je namenjen srednjim i većim preduzećima za uništavanje velikih količina dokumenata i medija. Veoma je fleksibilan, pa možete birati nivo bezbednosti koji želite, sve do nivoa P4. Ovaj model ima dug životni vek i jake i izdržljive noževe koji omogućavaju efikasno sečenje. U svojoj kategoriji BOWADP 6040 ima jednu od najvećih korpi za otpadke, što mu i omogućava da šreduje veliki broj dokumenata, čak do 250 komada odjednom. Najčešće se koristi u bankama i osiguravajućim društvima, kao i u državnom i bezbednosnom sektoru.

 • Za veliku količinu dokumentacije
 • Za srednja i veća preduzeća
 • Nivo bezbednosti do P4
 • Jako i izdržljivi noževi
Šreder visokog kapaciteta

DEPEI BOWADP 7500

Ovaj model spada u šredere visokog kapaciteta i namenjen je uglavnom velikim korporacijama koje imaju potrebu za uništavanjem poverljivih informacija u velikom broju. Stim u vezi, ovaj šreder može da uništi čak do 650 komada papira odjednom, kao i flopy diskove, CD-ove, kartice, fascikle i ostale medije. Neće mu zasmetati ni spajalice ukoliko se nađu na parčetu nekog dokumenta. Ovaj model ima dve faze rezanje kako bi obezbedio što veći nivo bezbednosti u skladu sa P4 sigurnosnim standardima. Iako deluje veliko, za njegovo upravljanje nije potrebno izdvojiti značajnije resurse, jer je vrlo jednostavan za podešavanje. BOWADP 7500 može da izreže čak do 1300 kg poverljivih informacija po satu i na taj način obezbedi da ne stignu u pogrešne ruke.

 • Do 650 komada papira
 • Namenjen velikim korporacijama
 • Dve faze rezanja
 • Nivo bezbednosti do P4

Kome su namenjeni DEPEI šrederi?

Šrederi za papir i medije su važan alat za održavanje sigurnosti i zaštitu poverljivih informacija. Namenski su dizajnirani za različite industrije i poslovne sektore koji se oslanjaju na obradu osetljivih podataka.

Bankarski i finansijski sektor, kao i pravne i računovodstvene firme, koriste šredere kako bi zaštitili finansijske izveštaje, bankovne transakcije, lične podatke klijenata i druge poverljive informacije. U administrativnim i upravnim sektorima, šrederi su od suštinske važnosti za zaštitu internih memoranduma, evidencija zaposlenih, strateških planova i drugih poverljivih informacija. Zdravstveni sektor takođe treba da koristi šredere kako bi zaštitili medicinske zapise, recepte, istraživačke podatke i druge informacije koje se odnose na pacijente.

Industrije koje imaju potrebu za opremom za uništavanje papira i medija:

 • 01
  Finansije i bankarstvo
 • 02
  Pravosudni sektor
 • 03
  Obrazovne institucije
 • 04
  Nevladine organizacije
 • 05
  Zdravstvene ustanove
 • 06
  Privatne klinike i ordinacije
 • 07
  Marketing i komunikacije
 • 08
  IT sektor
 • 09
  Transport i logistika

Ovlašćeni distributer DEPEI šredera

Kvalitetna oprema, stručno znanje i širok asortiman proizvoda čine nas pouzdanim partnerom za vaše potrebe. Naša oprema dolazi od proverenih proizvođača i garantuje pouzdanost i dugotrajan rad. Naš tim vam pruža stručno savetovanje i podršku pri odabiru odgovarajuće opreme, a širok spektar proizvoda omogućava da pronađete rešenje koje najbolje odgovara vašem poslovanju. Obezbeđujemo napredne funkcije koje olakšavaju rad i garantujemo da će vaša poverljiva dokumentacija biti uništena na siguran način.

Nudimo i pouzdanu postprodajnu podršku, uključujući redovna održavanja i rezervne delove. Naša kompanija je fleksibilna i pruža prilagođene usluge kako bismo odgovorili na vaše specifične zahteve.

99k
pvc kartica
160+
klijenata
100k
pakovanja
156
softvera