Oprema za sva prodajna mesta

Za bolji kvalitet vaše usluge

Ukoliko ste u maloprodaji, znate da je POS terminal neizostavni deo opreme koje Vaše prodajno mesto mora da ima. Plaćanje karticama je preuzelo primat i kupci su toliko navikli na taj vid plaćanja, da vrlo često odustaju od same kupovine ukoliko im nije omogućeno plaćanje karticama. Često se to uzima i kao parametar za ocenu kvaliteta samog proizvoda ili usluge, jer je POS terminal simbol modernog i brzog načina obavljanja transakcija, a samim tim i lake dostupnosti proizvoda i usluga. U očima kupaca, Vaše poslovanje drastično dobija na vrednosti, a uz odgovarajuću propratnu opremu možete dodatno podići kvalitet same kupovine. Nosači za POS terminale su svakako važan deo te dodatne opreme.

nosač pos terminala
bezbednost nosača pos terminala
Zašto su nosači za POS terminale toliko važni?

Fizička bezbednost uređaja

Možda niste upoznati, ali nosači su bitni najpre iz bezbedonosnih razloga. Sam materijal od kojih se nosači izrađuju štiti sam uređaj, ali pruža i zaštitu od zloupotrebe tokom samog korišćenja terminala. Ta vrsta plastike (ABS, od koje se izrađuju branici, tastature, kućišta za kućne uređaje) u potpunosti je otporna na fizička oštećenja, toplotne i hemijske uticaje. Tako da, fizička bezbednost koju pružaju nosači za POS terminale, omogućava dugotrajnost uređaja i direktno štede novac, jer česta upotreba POS terminala bez nosača znatno skraćuje vek korišćenja samih uređaja i primorava vas da stalno nabavljate nove.

Zašto bi trebalo kod nas da poručite

nosače za POS terminale

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti retail opreme. Nama možete poveriti nabavku nosača za POS terminale i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Ušteda novca i resursa
  Ušteda novca i resursa
  Pouzdan dobavljač vam drastično štedi novac i optimizuje troškove.
 • Ušteda vremena
  Ušteda vremena
  Svi tipovi nosača su vam uvek dostupni i na raspolaganju uz brzu isporuku.
 • Pouzdana rešenja
  Pouzdana rešenja
  Nosači za POS termianale su vrlo pouzdani načini za bezbednost kupovine.
 • Praktična dostupnost
  Praktična dostupnost
  Uz odgovarajuće nosače, POS terminali dobijaju potpuno novu funkcionalnost.
 • Zaštita i bezbednost
  Zaštita i bezbednost
  POS terminali moraju biti na adekvatan način zaštićeni od oštećenja.
 • Pouzdana isporuka
  Pouzdana isporuka
  Isporučujemo potrebnu količinu nosača u skladu sa vašim potrebama.
 • Unapređenje maloprodaje
  Unapređenje maloprodaje
  Kompletno unapređenje i značajan doprinos bezbednosti maloprodaje.
 • Raznovrsna ponuda
  Raznovrsna ponuda
  Nudimo vam kompletnu retail opremu i više vrsta nosača za POS terminale.
nosači za pos terminale
Zašto su nosači za POS terminale toliko važni?

Obaveza po međunarodnom standardu

Nosači za POS terminale neophodni su zbog nekoliko vrlo bitnih karakteristika samih nosača, ali i zato što postoje određeni standardi koji moraju biti ispunjeni prilikom upotrebe terminala. PCI DSS je Payment Card Industry Data Security Standard koji propisuje određene uslove koji moraju biti ispunjeni prilikom upotrebe POS terminala. Ovaj standard obavezuje sve kompanije koje u svom radu uzimaju, obrađuju ili rukovode kartičarskim podacima da obezbede bezbedan transfer podataka od krađe ili zloupotreba. Sami nosači su deo propisa ovog standarda, što znači da nekorišćenjem nosača za POS terminale, kršite vrlo striktne međunarodne propise.

Zašto su nosači za POS terminale toliko važni?

Funkcionalna i laka upotreba

Pored materijala od kojih se izrađuju, nosači za POS terminale imaju još nekoliko tehničkih karakteristika koje ih čine vrlo praktičnim za upotrebu. Postoje zidni i vodoravni nosači i možete ih birati u zavisnosti od pozicije koja najviše odgovara kupcu prilikom naplate. Postoje modeli koji su posebno namenjeni taxi vozilima, odnosno svim prevoznicima koji imaju mogućnost naplate svojih usluga putem POS terminala. Svi naši nosači imaju prilagodljivu pokretljivost jer imaju mogućnost okretanja oko svoje ose, tako da su u potpunosti dostupni za lako ukucavanje PIN-a. Takođe, vrlo bitna karakteristika za nesmetan rad terminala je cev kroz koju bezbedno prolaze kablovi i koja štiti od potencijalnog prekida veze tokom korišćenja.

nosaci pos terminala funkcionalnost
Brza i pouzdana nabavka nosača

Jedino kod nas možete nabaviti ove nosače!

SIS Software and Services vam nudi jedinstvenu ponudu nosača za POS terminale koju nigde na tržištu ne možete pronaći. Jedino mi nudimo škotske Tailwind i nemačke Anker nosače. U pitanju su svetski priznati proizvođači retail opreme. Imaju najviše ocene kvaliteta i ispunjavaju PCI DSS standarde koji su obavezni prilikom korišćenja POS terminala. Njihovi nosači su idealni za sve maloprodajne lance, kao i za sve industrije koje koriste POS terminale.

120+

maloprodaja koristi naše nosače za POS terminale

Kvalitet i pouzdanost

Otkrijte zašto smo pouzdan partner mnogim kompanijama

U ponudi imamo modele nosača za apsolutni svaki tip POS uređaja. Postoji i univerzalni model koji odgovara svim tipovima, tako da imamo rešenje i za situaciju da ne znate koji tip uređaja imate. Možemo Vam pomoći i oko održavanja te opreme ili ukoliko budete želeli da se konsultujete pre nabavke, možemo Vam pružiti vrlo korisne informacije vezane za nosače i njihove karakteristike.

Zašto bi trebalo da imate nosače za POS terminale?

 • 01
  Fizička bezbednost uređaja
  Materijal od kojih se nosači izrađuju štiti sam uređaj, ali pruža i zaštitu od zloupotrebe tokom korišćenja terminala.
 • 02
  U skladu sa PCI DSS standardom
  PCI DSS propisuje određene uslove koji moraju biti ispunjeni prilikom upotrebe POS terminala.
 • 03
  Funkcionalna upotreba terminala
  Postoje zidni i vodoravni nosači i možete ih birati u zavisnosti od pozicije koja najviše odgovara kupcu prilikom naplate.
 • 04
  Dosta lakša upotreba uređaja
  Svi nosači imaju prilagodljivu pokretljivost, tako da su u potpunosti dostupni i okretni za lako ukucavanje PIN-a.
 • 05
  Bezbedna veza tokom korišćenja
  Nosači imaju cev kroz koju bezbedno prolaze kablovi, što štiti od potencijalnog prekida veze tokom korišćenja.
 • 06
  Posebni modeli za prevoznike
  Postoje nosači koji su namenjeni taxi vozilima, odnosno svim prevoznicima koji imaju mogućnost naplate putem POS terminala.
Retail oprema

Dostupnost svetski priznatih proizvođača

Mi smo kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u kartičarskoj industriji. Pratimo sva unapređenja u okviru industrije i možemo da Vam ponudimo objedinjena rešenja vezana za sve vrste kartica, kao i tehnologiju i opremu koja omogućava da kartičarski sistemi funkcionišu besprekorno. Pored integratorske funkcije, naša kompanija je i distributer svetski priznatih proizvođača retail opreme u koju spadaju i nosači za POS terminale.

Kako nabaviti nosače za POS terminale?

Mi smo Vaš stabilan partner

Ukoliko vam se ova prezentacija nosača za POS terminale učinila interesantnom i želite još više detalja, pošaljite nam personalizovani upit. Pošaljite nam da li želite vertikalne ili zidne nosače, za koji tip maloprodaje koristite POS uređaje, kao i potrebnu količinu. Kod nas možete naručiti od jednog do nekoliko hiljada nosača bez problema. Od nas ćete dobiti preciznu finansijsku konstrukciju, rok isporuke i odgovore na sva pitanja koja Vas interesuju. U ponudi imamo i druge artikle koji su interesantni za maloprodajne objekte i sve one koji koriste kartice u svom poslovanju.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter