Automatizovana identifikacija

ID kartice su personalizovane pvc kartice koje se koriste kao moderan način identifikacije u različitim sferama društva. Kao dokaz o identitetu vlasnika, ID kartice imaju široku primenu i u zavisnosti od tipa identifikacije mogu imati dosta složenu arhitekturu i nekoliko nivoa zaštite. Pored osnovnih podataka dovoljnih za identifikaciju koji mogu biti vidljivi, ID kartice mogu imati i automatizovan način identifikacije kada se podaci čitaju sa čipa. Unapređenje tehnologije dovelo je do toga da ID kartice budu zamena za papirne legitimacije i da se proces identifikacije potpuno automatizuje – dovoljno je samo ubaciti ili prisloniti ID karticu čitaču i svi podaci su dostupni. Time se štedi na vremenu, ali se i pojačava nivo bezbednosti, jer je kontrola pristupa daleko veća sa ID karticama.

id kartice identifikacija

Šta možete da očekujete

ako odaberete naše ID kartice

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu ID kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Vrhunski kvalitet
  Vrhunski kvalitet
  Savremena tehnologija, kvalitetan materijal i sertifikovan proces izrade obezbeđuju vrhunski kvalitet ID kartica.
 • Veliki kapacitet
  Veliki kapacitet
  Naša oprema za personalizaciju i pakovanje ID kartica može da odgovori i najzahtevnijim izazovima.
 • Stručni konsalting
  Stručni konsalting
  Kao lideri u kartičarskoj industriji dokazali smo svoju ekspertizu koju nesebično delimo sa svojim klijentima.
 • Jedinstven dizajn
  Jedinstven dizajn
  Naši grafički dizajneri kreiraju unikatan dizajn ID kartica u skladu sa Vašim idejama i namenom kartica.
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  Jedini na tržištu posedujemo ISO sertifikat za zaštitu podataka za personalizaciju ID kartica.
 • Kompletna usluga
  Kompletna usluga
  Vršimo sve vrste personalizacija ID kartica u skladu sa Vašim planom i idejom za primenu kartica.
 • Integracija funkcija
  Integracija funkcija
  Naš programerski tim je u mogućnosti da implementira više različitih funkcija prilikom personalizacije ID kartica.
 • Kovertiranje i pakovanje
  Kovertiranje i pakovanje
  Da biste uštedeli vreme i osigurali preciznost, nudimo Vam našu uslugu pakovanja i kovertiranja ID kartica.
karakteristike id kartice

Koje su karakteristike ID kartica?

ID kartice su plastične kartice sa mogućnošću prilagodljivog dizajna i različitih funkcija. U zavisnosti od namene, gradi se arhitektura ID kartice preko koje se dalje radi personalizacija. Definišu se nivoi zaštite i to da li će neki od podataka biti vidljivi ili skriveni na ID kartici (ime, prezime, članski broj, fotografija, i sl.). ID kartice su najčešće standardnih dimenzija (85x55mm) i vrlo su izdržljive, naročito ako se koriste kvalitetni materijali i ako se dobro uradi proces laminiranja. 

Koje funkcionalnosti pružaju ID kartice?

Posebni štampači se koriste za štampanje na ID karticama i pružaju mogućnost ravne ili reljefne štampe. ID kartice mogu biti i nestandardnih oblika, a sve u zavisnosti od namene ili dizajna. U arhitekturi ID kartica posebno mesto zauzima ugradnja čipa (mikroprocesora) koji podržava različite funkcionalnosti. Implementira se čip koji može biti kontaktni ili beskontaktni, nakon čega se unose podaci i time ID kartica dobija na vrednosti. Različiti nivoi zaštite mogu da postoje kako bi se sprečila zloupotreba ID kartica, kao i brojne funkcije poput zaključavanja podataka.

funkcionalnosti id kartice
id kartice namena

Kome su namenjene ID kartice?

ID kartice su vrlo jednostavan i lako dostupan model za unapređenje poslovanja, bilo da ste mala, velika kompanija, institucija ili organizator događaja. Uvođenjem ID kartica možete unaprediti sistem evidencije dolaska i prisustva svojih zaposlenih. Implementira se poseban softver koji se najpre potpuno prilagodi potrebama Vašeg poslovanja i onda se personalizuju ID kartice koje mogu imati različite nivoe zaštite, jedinstven dizajn, kontaktni ili beskontaktni čip, bar kod, magnetnu traku i sve druge opcije koje bi unapredile i olakšale evidenciju.

120+

kompanija koristi naš sistem za evidenciju radnog vremena

Višenamenske ID kartice

Ako ste institucija, nevladina organizacija ili sportsko udruženje, olakšajte i sebi i svojim članovima učešće na manifestacijama, skupovima, konferencijama tako što ćete proces identifikacije i registracije svesti na svega par sekundi. Očitavanjem podataka sa čipa, magnetne trake ili skeniranjem bar koda olakšavate registraciju ili pristup, a možete dodati i razne članske pogodnosti, čime ID karticu pretvarate u bonus ili loyalty karticu. 

višenamenske id kartice pre skeniranja

SIS ID kartice – trenutno najkvalitetnije na tržištu

 • 01
  Pouzdanost i tradicija
  SIS Software and Services je firma čija je osnovna delatnost kartičarstvo i koja je zvanični član međunarodnog udruženja proizvođača kartica.
 • 02
  Dugotrajnost i postojanost
  SIS ID kartice su dugotrajne i postojane zahvaljujući kvalitetnom procesu laminiranja koji obuhvata nanošenje folije na telo kartice.
 • 03
  Najefikasniji program za evidenciju
  SIS loyalty kartice su samo deo integracije SIS loyalty programa koji Vam može pomoći da ostvarite svoje visoko postavljene poslovne ciljeve.
 • 04
  Najsavremeniji štampači i emboseri
  Obezbeđujemo sve vrste štampe na ID karticama, jer posedujemo najsavremenije štampače i embosere.
 • 05
  Veliki kapacitet pakovanja
  Posedujemo nekoliko mašina za pakovanje i kovertiranje, što nam pruža veliki kapacitet pakovanja ID kartica sa propratnim pismima.
 • 06
  Uslužna personalizacija
  Personalizaciju vršimo po visokotehnološkim standardima, a sve u skladu sa Vašim potrebama.
id kartice u poslovanju

ID kartice za svako poslovanje

Bilo kojom uslužnom delatnošću da se bavite koja se zasniva na članstvu, vrlo brzo ćete shvatiti da je zahvaljujući ID karticama Vaš posao lakši, brži i efikasniji, a da su članovi privilegovani jer imaju personalizovanu ID karticu koju nije moguće falsifikovati. Hoteli, klubovi, teretane, bazeni, garaže, samo su neki primeri gde bi ID kartice bile pun pogodak u podizanju usluge na viši nivo. Ostale delatnosti koje nemaju vid članstva, mogu izdavati loyalty kartice za verne klijente, kupce ili korisnike što su takođe ID kartice jer su personalizovane za identifikacionu upotrebu sa ličnim podacima, fotografijom, jedinstvenim brojem ili bar kodom.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt