Beskontaktno očitavanje podataka

RFID kartice i RFID tehnologija se zasnivaju na čitanju podataka putem radio frekvencije, što omogućava beskontaktno očitavanje podataka koji su skladišteni na određenom nosaču podataka. RFID ima široku primenu u raznim industrijama, zbog svojih glavnih karakteristika – efikasnost i sigurnost. Najčešće se RFID implementira u transportnoj industriji, u sistemima za kontrolu pristupa ili za vođenje evidencije, pri čemu se maksimalno ubrzavaju procesi i optimizuje vreme na najefikasniji mogući način. Pored toga, RFID vam omogućava apsolutnu sigurnost podataka, što ovu tehnologiju svrstava u jednu od najpouzdanijih za kontrolu pristupa.

rfid kartice beskontaktno očitavanje
rfid kartice checkiranje na gate-u

Najsavremenije iz kartičarske industrije

Trebalo bi da razmislite o implementaciji ove tehnologije kao deo modernizacije poslovanja i unapređenja poslovnih procesa , a naročito ako se Vaša usluga bazira na velikoj frekvenciji klijenata i obaveznoj kontroli pristupa prostorijama ili podacima. Do sada se RFID tehnologija pokazala kao neophodna u hotelima, medicinskim ustanovama, bankama, ali i državnim institucijama i trgovinskim lancima kao deo svakodnevnice.

Zašto bi trebalo da

imate naše RFID kartice

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu RFID kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Beskontaktno očitavanje
  Beskontaktno očitavanje
  RFID tehnologija štedi vreme i drastično poboljšava sve operativne procese.
 • Upravljanje podacima
  Upravljanje podacima
  Upravljanje velikim bazama podataka postaje lako uz tehnologiju RFID kartica.
 • Unapređenje CRM-a
  Unapređenje CRM-a
  Vaš Customer Relation Management postaje sve bolji uz primenu RFID kartica.
 • Smanjenje troškova
  Smanjenje troškova
  Implementacija efikasnih softverskih RFID rešenja za bolju optimizaciju troškova.
 • Veća kontrola
  Veća kontrola
  Bolja zaštita i obezbeđen pristup podacima uz primenu savremene RFID tehnologije.
 • Custom softver
  Custom softver
  Implementacija RFID softvera potpuno u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.
 • Modernizacija poslovanja
  Modernizacija poslovanja
  Kompletno unapređenje i značajna modernizacija poslovnih procesa.
 • Print oprema
  Print oprema
  Nudimo vam kompletnu opremu za štampanje RFID kartica u vašoj kompaniji.
rfid kartice implementacija

Koji je najbrži način za implementaciju RFID?

RFID tehnologija ima nekoliko vidova primene koji mogu biti izrazito skupi i komplikovani za implementaciju. Međutim, najjednostavniji, a ujedno i najisplativiji način je da nosilac RFID antene bude kartica, sa koje će se uz pomoć odgovarajućih čitača, beskontaktno očitavati podaci. RFID kartica je idealan nosilac podataka, jer svaka kartica ima svoj jedinstveni, već predodređeni UID (Unique ID), kao i beskontaktni čip na kome su skladišteni podaci. Samo telo kartice može biti odgovarajućeg dizajna i može biti personalizovano u skladu sa potrebama Vašeg poslovanja.

Posebnu pažnju obratite na...

RFID kartica je ista kao bilo koja platna ili loyalty kartica, s tim što je čip nevidljiv. U samo telo kartice se implementira tzv. inlay što je u stvari antena koja može imati frekvenciju od 13,56 mHz ili 125 kHz preko koje se uspostavlja beskontaktna veza sa čitačem koji očitava podatke. Antena je potpuno prilagodljiva različitim oblicima, kao i sredinama u kojima se koristi (dry/wet) što znači da kartice mogu biti i vodootporne, odnosno voda ne može da ugrozi njihov rad i očitavanje podataka. Između ostalog, RFID kartice su zbog te karakteristike idealne za spa centre, bazene, sportske centre ili teretane, jer ih klijenti mogu uvek koristiti za pristup određenim prostorijama ili korišćenje određenih usluga i pogodnosti, u svakom trenutku.

rfid kartice antena
rfid kartice personalizacija

Personalizujte svoju RFID karticu

RFID kartice mogu biti unikatnog dizajna i mogu biti jedna vrsta reklame za Vaš brend. Takođe, mogu biti personalizovane u skladu sa Vašom idejom ili potrebama, što pored upisa podataka na beskontaktni čip, može da uključuje i štampanje podataka na samoj kartici. Štampanje može biti termalno, odnosno ravno ili reljefno. S tim što se reljefna štampa mora ozbiljno raditi na RFID karticama zbog potencijalne mogućnosti oštećenja antene. Potrebno je imati dobro isprogramirane mašine za embosiranje, kao i dobru postavku same antene, najčešće po odbodima kartice.

120+

kompanija koristi naše RFID kartice i adekvatne čitače

Imamo jedinstveno rešenje za Vas

SIS Software and Services je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u kartičarskoj industriji. Pratimo sva unapređenja u okviru enkodiranja kartica i možemo da Vam ponudimo objedinjeno rešenje vezano za RFID tehnologiju, što uključuje izradu i enkodiranje samih RFID kartica, pa sve do beskontaktnih čitača i softvera koji omogućavaju da svi RFID sistemi funkcionišu besprekorno. Pored integratorske funkcije, naša kompanija je i distributer svetski priznatih proizvođača beskontaktnih čitača i štampača za RFID kartice. Po sistemu „ključ u ruke“ kod nas možete obezbediti sve vezano za RFID sistem očitavanja podataka. Potrebno je samo da nas kontaktirate ili nam pošaljete upit za ponudu. 

rfid kartice jedinstveno rešenje

Šta sve možemo da vam ponudimo vezano za RFID kartice?

 • 01
  Jedinstven dizajn kartica
  Odgovarajući dizajn RFID karticu pretvara u odličnu i u potpunosti prilagodljivu alatku za unapređenje procesa.
 • 02
  Beskontaktno očitavanje
  Obezbedite svojoj kompaniji besprekorno funkcionisanje putem nove, visoko prilagodljive RFID tehnologije.
 • 03
  Različite funkcije
  Pretvorite RFID karticu u multifunkcionalni alat za kontrolu pristupa, evidenciju ili ostvarivanje raznih pogodnosti.
 • 04
  Veća prepoznatljivost
  RFID tehnologija može biti prepoznatljiva prednost i znatno doprineti kompletnoj strategiji vaše kompanije.
 • 05
  Novi poslovni procesi
  Brz put do implementacije sistema za kompletno unapređenje poslovnih procesa i moderniji pristup biznisu.
 • 06
  Savremeni RFID čitači
  Adekvatna oprema u vidu RFID čitača je najvažniji segment implementacije nove tehnologije kao što je RFID.
rfid kartice programi

Direktna veza sa RFID programima

RFID tehnologija trenutno je najzastupljenija u vidu kartica. Međutim, pojavili su se vrlo praktični nosioci podataka koji Vam mogu biti vrlo zanimljivi. RFID antena može biti implementirana u papirne ili silikonske RFID narukvice koje su idelane za kontrolu pristupa za velike događaje, poput festivala ili hotelske komplekse gde su sadržaji dostupni isključivo gostima ili posebnim kategorijama. Pored toga, postoje i privesci ili RFID nalepnice koje uz odgovarajuće dalekometne čitače mogu da unaprede Vašu uslugu do potpune efikasnosti. Naša kompanija Vam je direktna veza sa RFID tehnologijom i svim njenim vidovima na tržištu. Garantujemo Vam brzu i efikasnu kooperativnost uz maksimalnu posvećenost Vašim zahtevima. Preostaje samo da nas kontaktirate kako biste se uverili u našu jedinstvenost.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter