Ubzajte svoje radne procese

Ukoliko ste u nekom trenutku pakovali dokumenta za slanje na veći broj adresa, svesni ste i upoznati sa tim koliko ovaj postupak oduzima vremena i koliko je naporan i dosadan. Veliki broj poslovanja ima potrebu za kovertiranjem pisama određene sadržine, koja šalje svojim klijentima odnosno kupcima. Što je poslovanje veće to je i broj koverata koje treba upakovati značajniji. Kako biste izbegli sumornu aktivnost presavijanja i pakovanja u koverte, najbolje rešenje je nabavka neke od mašina za kovertiranje dokumenata. Na ovaj način štedite svoje vreme i oslobađate ga za bitnije poslove koji će vam doneti dodatni prihod. Odnosno, na vama je samo da se posvetite svom poslovanju, a posao oko kovertiranja prepustite nekoj od naših mašina, posebno dizajniranoj za vaše potrebe.

Šta je zapravo mašina za kovertiranje dokumenata?

Mašina za kovertiranje dokumenata je deo kancelarijske opreme koji služi tome da automatizuje proces kovertiranja i umesto vas savije dokument namenjen slanju i ubaci ga u kovertu. Sve se odvija potpuno automatski, na vama je jedino da pripremite i ubacite koverte i dokumenta koja pakujete u mašinu za kovertiranje i uključite je. Vrlo su jednostavne za rukovanje, tako da ćete se brzo navići na njihovu upotrebu i postaće neizostavni deo vašeg kancelarijskog asortimana. U zavisnosti od vaših potreba, postoji nekoliko vrsta mašina za kovertiranje dokumenata, a one dizajnirane za manji obim rada mogu vrlo jednostavno da stanu i na vaš radni sto.

Ušteda vremena i novca

Pakovanje pisama i dokumenata u koverte oduzima veliku količinu vremena vama, ukoliko radite sami ili vašim zaposlenima. Ovo vreme bi sigurno moglo biti mnogo bolje upotrebljeno, ukoliko biste imali mašinu koja u potpunosti ovaj proces automatizuje i pakuje dokumenta do 10 puta brže nego čovek.

Ušteda novca je usko povezana sa uštedom vremena, jer uštedom vremena štedite i novac oslobađajući radne sate zaposlenih za neke produktivnije obaveze i zadatke. Ovo je posebno istaknuto kod velikih kompanija koje šalju ogroman broj kovertiranih pisama i dokumenata u okviru svog posla, gde jedna ovakva mašina može da uštedi veliki broj radnih sati.

Profesionalno i precizno

Koverte koje šaljete svojim mušterijama i potencijalnim kupcima, izgledaće znatno lepše i profesionalnije kada ih upakuje mašina za kovertiranje. Sve koverte biće isto upakovane, neće biti izgužvanih ivica i papira, pocepanih koverata, pogrešno fiksirane adrese u prozorčić koverte i ostalih propusta koji neizostavno dolaze uz ručno kovertiranje.

Uz mašinu za kovertiranje dokumenata ne može se dogoditi da u jednoj koverti završe dva pisma a da neke ostanu prazne. Ovo je takođe jedna od čestih grešaka kod ručnog pakovanja u koverte. Ljudi se umaraju, koncentracija popušta pa do ovakvih grešaka vrlo lako može da dođe. Ovo nije slučaj sa mašinama, posebno imajući u vidu da većina u sebi ima programiran detektor duplih dokumenata, pa se ne može dogoditi da na jednu adresu budu poslata dva dokumenta.

SIS

Mašine za kovertiranje manjeg obima

Pogodan za bilo koji prostor

DS-40i

DS-40i je idealan za mali obim kovertiranja, i može se smestiti u svaki poslovni prostor. Dovoljno je kompaktan i lagan da bez problema može da stoji i na vašem radnom stolu. Ova mašina za kovertiranje pakuje i do 13 puta brže nego kada se to radi ručno. Veoma je tih i jednostavan za korišćenje, i može da pripremi do 1 000 koverata za slanje za manje od sat vremena.

Flex feed multi format feeding tehnologija

DS-64i

Sa ovim koverterom dobijate do 2,500 pripremljenih koverata u roku od sat vremena, što je značajno unapređenje brzine u odnosu na prethodni model. Pored toga, ovaj model dolazi sa Flex-Feed multi format feeding tehnologijom, koja vam omogućava da dokumenta, papire, pisma, brošure itd, koje su različitih dimenzija i oblika, ubacujete zajedno na kovertiranje. Uz to, ova mašina opremljena je i sa CIS tehnologijom (Contact Image Sensor), tako da može da skenira i čita i bar kodove. Poseduje mogućnost kovertiranja do 20,000 koverata mesečno.

SIS

Mašine za kovertiranje srednjeg obima

Do 40,000 koverata mesečno

DS-75i

Ovaj model spada u modele za kompanije srednje veličine, odnosno za kompanije koje imaju potrebu za slanjem do 40,000 koverata mesečno. DS-75i je takođe opremljen CIS tehnologijom kao i njegov prethodnik, tako da može da čita kodove bilo gde na dokumentu. Pored toga, ovaj model se jednostavno povezuje na vašu mrežu, tako da imate pristup brojnim internet dodacima i uslugama osmišljenim za ovaj koverter.

Do 60,000 koverata mesečno

DS-85i

Ovaj model podiže broj koverata na 60,000 mesečno u odnosu na prethodni, i dolazi sa opcijom od čak 6 feedera, odnosno fioka za unos dokumenata za kovertiranje. Uz to, poseduje i CIS tehnologiju kao i mogućnost za povezivanje na mrežu.

Do 80,000 koverata mesečno

DS-95i

Ovaj model može biti opremljen sa 7 feeder-a, vrlo je prilagodljiv i može se lako prilagoditi svakom obliku poslovanja. Kao i ostali, opremljen je CIS tehnologijom i lako se povezuje na vašu mrežu, tako da ćete ga jednostavno i brzo podešavati i prilagodjavati vašim potrebama. Kapacitet kovertiranja za ovaj model je do 80,000 koverata mesečno.

SIS

Mašine za kovertiranje velikog obima

Pogodan skoro za svako poslovanje

DS-180i

DS-180i spada u modele za kovertiranje velikog obima, sa kapacitetom od 180,000 koverata na mesečnom nivou. Ovaj model može da primi čak do 17 feeder-a čime omogućava kovertiranje za potrebe skoro svakog poslovanja. Velika efikasnost i precizno predviđanje kada će posao biti završen, kao i touch screen za jednostavno podešavanje i unos instrukcija, podižu poslovanje i produktivnost na potpuno novi nivo.

Do 300,000 koverata mesečno

DS-600i

Ovaj model spreman je da upakuje čak do 300,000 koverata mesečno, što ga čini idealnim za svako poslovanje. Produktivnost ovog uređaja je nesumnjiva, bez obzira na to za koji oblik posla vam je potreban. Lako se podešava i programira, vrlo je jednostavan za upotrebu, pa će se zaposleni iz svakog sektora lako snalaziti prilikom njegove upotrebe.

Iskoristite brojne prednosti mašina za kovertiranje dokumenata:

 • 01
  Ušteda vremena
 • 02
  Optimizacija radnih procesa
 • 03
  Bolja iskorišćenost radnih sati
 • 04
  Ušteda novca
 • 05
  Bolja organizacija
 • 06
  Veća zarada
 • 07
  Viši stepen profesionalnosti
 • 08
  Precizno kovertiranje
 • 09
  Otklanjanje grešaka

Konsultujte nas prilikom izbora

Na kartičarskom tržištu poslujemo već dugi niz godina i jedna smo od vodećih kompanija i lidera u ovoj industriji. Iskoristite naše iskustvo i kontaktirajte nas. Naš tim vam je na raspolaganju za sve vrste nedoumica i pitanja koja imate vezano za mašine za kovertiranje. U našem asortimanu proizvoda pronaći ćete samo najkvalitetnije, proverene i svetski priznate kovertere, koji će nesumnjivo pomoći vaše radne procese i dovesti do uštede vremena i novca. Imamo modele za sve tipove, veličine i potrebe poslovanja. Bez obzira da li ste mali tim od nekoliko kolega ili ste velika kompanija sa više stotina zaposlenih, naše mašine za kovertiranje dovešće do porasta produktivnosti i efikasnosti vaših poslovnih procesa.

99k
pvc kartica
160+
klijenata
100k
pakovanja
156
softvera