Naprednija maloprodajna usluga uz retail opremu

Postoji nekoliko načina da se poboljša maloprodaja, a među njima je svakako kreiranje prijatne i uslužne atmosfere za kupce, što u velikoj meri zavisi od prodavaca. U idealnim uslovima kupcu je podređeno sve – od prostranog ambijenta za kupovinu, preglednosti artikala, specijalnih promocija i loyalty programa, pa sve do bolje optimizovane usluge plaćanja. Niko ne voli da čeka u redovima i da gubi dragoceno vreme uzalud i to je jedan od glavnih razloga zašto bi trebalo uložiti u retail opremu za maloprodajne objekte. Retail oprema omogućava i bolju organizaciju robe u magacinima, velikim veleprodajnim objektima, a doprinosi i automatizaciji svih procesa što štedi vreme i povećava efikasnost u radu.

Šta je retail oprema?

Retail oprema je modernizacija poslovanja. Obuhvata širok spektar opreme za maloprodaju, veleprodaju, skladištenje robe, organizaciju poslovnih jedinica, mobilnu prodaju, itd. Sastoji se iz nekoliko kategorija proizvoda koji olakšavaju organizaciju robe, plaćanje i čine kupovinu lakom, neopterećujućom i vrlo prijatnom. Danas sve mora da bude prilagođeno kupcu, tako da je retail oprema namenjena svima kojima je stalo do kupaca. Olakšajte im kupovinu i uštedite im vreme tako što ćete uvesti mogućnost lakog i bezbednog plaćanja karticom u svim objektima. Pružite im mogućnost da zaobiđu velike redove na kasama i sami obave kupovinu na samouslužnoj kasi. Uvedite loyalty program da ostvaruju razne pogodnosti i popuste. 

Retail oprema obuhvata:

 • 01
  POS sisteme
 • 02
  Nosače za POS terminale
 • 03
  Držače za monitore
 • 04
  Bar kod čitače
 • 05
  Samouslužne (Self Checkout) kase
 • 06
  Beskontaktne čitače
 • 07
  Keš kase
 • 08
  Brojače za keš
 • 09
  Fiskalne štampače
 • 10
  Držače za cene
Na pravom ste mestu

Bogat asortiman retail opreme kod pouzdanog dobavljača

Sva retail oprema je dostupna na srpskom tržištu zahvaljujući našoj kompaniji. Prepoznali smo razvoj trgovine ka kompletnoj automatizaciji, a s obzirom da je naša osnovna misija implementacija savremenih sistema u kartičarstvu, retail oprema je logičan tok razvoja. Važimo za pionire u plasiranju retail opreme na našem tržištu u ovako širokom asortimanu. Proširili smo ponudu i na delove retail opreme koji ne uključuju kartice direktno, ali su svakako neophodni za funkcionisanje celokupnih sistema. Nudimo sve vrste dodatne opreme za POS terminale i monitore, moderne čitače kartica koji prate razvoj personalizacije kartica, kao i bar kod skenere.

Koje mogućnosti pruža retail oprema?

Retail oprema direktno vodi boljoj optimizaciji poslovanja svih uslužnih delatnosti, naročito maloprodaje. Efekti su vidljivi odmah nakon implementacije i direktno utiču na zadovoljstvo kupaca i veću efikasnost prodaje.

 • Lepši doživljaj kupovine

  Lepši doživljaj kupovine

  Retail oprema direktno utiče na kreiranje prijatne i uslužne atmosfere za kupce, bez čekanja u redovima
 • Bolje optimizovana usluga

  Bolje optimizovana usluga

  Glavni razlog zašto bi trebalo uložiti u retail opremu za maloprodajne objekte je bolje optimizovana usluga
 • Efikasnost pri usluživanju

  Efikasnost pri usluživanju

  Uložite u retail opremu jer niko ne voli čekanje u redovima i gubljenje dragocenog vremena
 • Maksimalna pouzdanost

  Maksimalna pouzdanost

  Retail oprema omogućava bolju organizaciju robe u magacinima što doprinosi maksimalnoj pouzdanosti u radu
 • Ušteda vremena kupaca

  Ušteda vremena kupaca

  Olakšajte im kupovinu i uštedite im vreme tako što ćete uvesti mogućnost plaćanja karticom u svim objektima
 • Bolja komunikacija sa kupcima

  Bolja komunikacija sa kupcima

  Pružite im mogućnost da zaobiđu velike redove na kasama i sami obave kupovinu na samouslužnoj kasi
 • Stabilnost retail sistema

  Stabilnost retail sistema

  Nudimo svu opremu za POS terminale, moderne čitače kartica koji prate razvoj personalizacije kartica, kao i bar kod skenere.
 • Bolja organizovanost

  Bolja organizovanost

  Retail oprema se sastoji iz nekoliko kategorija proizvoda koji olakšavaju organizaciju robe, plaćanje i čine kupovinu lakom
 • Brza obrada podataka

  Brza obrada podataka

  Retail oprema je modernizacija poslovanja i obuhvata laku dostupnost i obradu podataka vezanih za robu i kupovinu

Da li ste zainteresovani za retail opremu?

SIS tim Vam je na raspolaganju za sva pitanja i pojašnjenja vezana za pakovanje kartica, ali i za sve druge proizvode i usluge iz našeg asortimana. Zatražite ponudu – office@siskartice.rs ili zakažite besplatne konsultacije, rado ćemo Vam pomoći u realizaciji Vaše zamisli. Ukoliko ste zainteresovani za neke od PVC kartica iz naše ponude, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam ponudu. Osim toga, nudimo i napredna softverska rešenja koja se zasnivaju na upotrebi PVC kartica – loyalty program, program za personalizaciju kartica, card design program, pin print, kao i programe za evidenciju radnog vremena i kriptovanje podataka. Ako želite da prebacite personalizaciju kartica u svoju firmu, pogledajte asortiman štampača i embosera za kartice koji će Vam omogućiti efikasno poslovanje.

SIS

Zainteresovani ste za retail opremu?