Kako vi čuvate vaše kartice?

Pogodno i bezbedno rešenje

Kartice su postale sastavni deo naših života. Koristimo ih na poslu za evidenciju radnih sati ili da pristupamo kancelarijama; kada smo u kupovini, ili plaćamo karticama ili koristimo loyalty program kako bismo ostvarili popuste i pogodnosti. ID kartice su nam postale najčešći i najbrži vid identifikacije, a neretko imaju i beskontaktno očitavanje ili dualni interfejs što dodatno usložnjava njihove funkcije, ali olakšava naše procese. Svakodnevna upotreba kartica nameće određena funkcionalna, ali i bezbedonosna rešenja kako ih čuvati i na koji način. Novčanik više možda nije idelano mesto za čuvanje, naročito platnih kartica, jer je česta meta džeparoša, a lako se i gubi, pa su u tom smislu dodaci za ID kartice veoma korisni .

okovratne trakice za kartice
drzac za kartice
Dostupno i funkcionalno

Praktični dodaci za ID kartice

ID kartice ili one za kontrolu pristupa putem RFID tehnologije vrlo je lako zloupotrebiti, tako da je neophodno imati posebne držače za njih koji će ih učiniti lako dostupnim i bezbednim. Svako ko na radnom mestu koristi ID kartice zna koliko često ih upotrebljava u toku dana. Zamislite da svaki put morate da ih nosite u rukama ili džepovima – koliko je to samo nebezbedno i nepraktično. Potrebna su vam praktična rešenja za kartice, koja su lako dostupna i funkcionalna, a sigurni smo da niste ni znali da postoje.

Zašto bi trebalo da poručite

dodatke za ID kartice

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu RFID kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Ušteda novca
  Ušteda novca
  Pouzdan dobavljač vam drastično štedi novac i optimizuje troškove.
 • Ušteda vremena
  Ušteda vremena
  ID kartice su vam uvek dostupne i na raspolaganju sa praktičnim aksesoarima.
 • Pouzdana rešenja
  Pouzdana rešenja
  Aksesoari za ID kartice su vrlo pouzdani načini za čuvanje kartica.
 • Praktična dostupnost
  Praktična dostupnost
  Uz odgovarajuće dodatke, ID kartice dobijaju potpuno novu funkcionalnost.
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  Podaci skladišteni na karticama moraju biti na adekvatan način zaštićeni.
 • Brza isporuka
  Brza isporuka
  Isporučujemo potrebnu količinu u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.
 • Brendiranje poslovanja
  Brendiranje poslovanja
  Kompletno unapređenje i značajno brendiranje kroz adekvatne dodatke za kartice.
 • Raznovrsna ponuda
  Raznovrsna ponuda
  Nudimo vam kompletnu opremu u vidu dodataka za sve vrste kartica.
držači za identifikacione kartice
Praktičnost i primenljivost

Brža identifikacija zaposlenih

Među aksesoare ili dodatke za kartice spada čitav niz različitih proizvoda koji Vam mogu potpuno olakšati svakodnevnu upotrebu kartica. Njihova praktičnost i široka primenljivost će Vas iznenaditi, jer osim toga što se mogu koristiti za ID kartice, mogu i za sve druge vrste kartica. Od svih varijanti aksesoara, potrebno je samo da izaberete koji Vam najviše odgovara, a možete kombinovati i više varijanti. Držači za kartice su u stvari folderi koji mogu biti od čvrste plastike ili mekanog, savitljivog vinila. Mogu biti horizontalni ili vertikalni.

Za kartice koje uvek izgledaju kao nove

Zaštitite vaše kartice

Držači za kartice štite telo kartice od bilo kakvog mehaničkog oštećenja i sprečavaju habanje kartice usled česte upotrebe. Ukoliko su kartice personalizovane čipom, reljefnom štampom ili magnetnom trakom, držači vam obezbeđuju očuvanost kartice koja će izgledati kao prvog dana kada ste je dobili. Neće biti ogrebotina, izbledelih boja ni savijenih krajeva. Mogu dodatno upotpuniti dizajn kartice tako što će biti u bojama, ali podjednako su privlačni i transparentni ili peskirani jer jasno vidite koja kartica je u pitanju i dizajn dolazi do izražaja u potpunosti.

drzaci za kartice
klipse za kartice
Dodaci za sigurno čuvanje kartica

Veća sigurnost čuvanja kartica

Najsigurniji način da kartica uvek bude sa vama je da je prikačite za deo odeće ili poseban deo u tašni ili rancu. Visoko otporne klipse za kartice su u stvari štipaljke koje drže karticu direktno ili plastični držač sa karticom. Vrlo su elegantno napravljene od kombinacije metala i plastike, tako da budu univerzalne i da omogućavaju da ih lako prikačite. Osim toga, vrlo je praktično rešenje ako vaš personal redovno nosi ID kartice zbog važnosti identifikacije pred klijentima.

120+

kompanija koristi naše dodatke za ID kartice

Budite prepoznatljivi

Brendirane okovratne trakice

Okovratne trake sa logotipom ili nazivom vaše kompanije definitivno će biti zapažene i ostaviti jak utisak na klijente i poslovne partnere. Osim funkcionalnosti, okovratne trake imaju jaku ulogu u brendiranju Vaše kompanije. Praktično su rešenje ako imate kontrolu pristupa u Vašim kancelarijama ili evidenciju radnih sati, jer će kartice na trakama biti lako dostupne Vašim zaposlenima, a i klijentima će značiti brza i laka identifikacija o kojoj kompaniji se radi i sa kojom osobom imaju sastanak ili pregovaraju uslove za saradnju. Okovratne trake su izrađene od satenskog materijala u raznim bojama. Trake mogu biti široke 10, 15 ili 20mm.

brendirane okovratne trakice

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

 • 01
  Širok asortiman dodataka
  Odgovarajući dodatak svaku ID karticu pretvara u praktičnu i u potpunosti dostupnu funkcionalnost.
 • 02
  Brza i efikasna isporuka
  Obezbedite svojoj kompaniji besprekorno funkcionisanje sa novim, praktičnim i funkcionalnim dodacima.
 • 03
  U skladu sa potrebama
  Pretvorite svaku karticu u multifunkcionalni alat za kontrolu pristupa, evidenciju ili ostvarivanje raznih pogodnosti.
 • 04
  Veća prepoznatljivost
  Svaki dodatak za kartice može biti prepoznatljiva prednost i znatno doprineti kompletnoj vašem brendu.
 • 05
  Konkurentska prednost
  Nas izdvaja dugogodišnje iskustvo, sertifikacija kvaliteta i moderniji pristup kartičarskom biznisu.
 • 06
  Savremena oprema
  Adekvatna oprema u implementaciji sistema je najvažniji segment svih inovacija koje uvodimo u vašu kompaniju.
Brza i laka dostupnost

YOYO držači za kartice sa čestom upotrebom

Dodaci za ID kartice se mogu pojaviti i u vidu tzv. yoyo držača za kartice. U čemu je njegova glavna prednost? Sastoji se od kukice koja je prikačena za karticu i sistema za razvlačenje, što omogućava prislanjanje kartice na čitače koji su nešto udaljeni. Na taj način, yoyo držač za kartice možete zakačiti na džep pantalona, pojas ili na samu okovratnu traku, a izdržljiva sajlica koja služi da prislonite karticu Vam omogućava lako i brzo očitavanje, što je idealno za ustanove i kompanije sa visokofrekventnom posećenošću.

yoyo drzaci za kartice
kvalitet gift kartice
Kako nabaviti dodatke za ID kartice?

Mi smo Vaš stabilan partner

SIS Software and Services je kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u kartičarskoj industriji. Pratimo sva unapređenja u okviru industrije i možemo da Vam ponudimo objedinjena rešenja vezana za sve vrste kartica, kao i tehnologiju i opremu koja omogućava da kartičarski sistemi funkcionišu besprekorno. Pored integratorske funkcije, naša kompanija je i distributer svetski priznatih proizvođača dodataka za ID kartice. Po sistemu „ključ u ruke“ kod nas možete obezbediti sve vezano za kartice.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter