Od papira do plastike

Vizit kartica je bila i ostala jedno od najboljih sredstava za promociju poslovanja i upoznavanja potencijalnih klijenata i poslovnih saradnika sa vašim brendom. Ostavljanje pozitivnog prvog utiska je nešto za šta ne dobijate drugu priliku, pa u skladu sa tim vaše vizit kartice moraju da predstavljaju vaše poslovanje u najboljem svetlu. Ranije su vizit kartice rađene isključivo od papira, međutim, napretkom tehnologije, vizit kartice se više ne rade samo na papiru već i na drugim materijalima. Plastične vizit kartice danas imaju primat i donose brojne benefite i prednosti.

Prednosti plastičnih vizit kartica

Papirne kartice će se u nekom trenutku izgužvati, pocepati ili izbledeti. To nije utisak koji želite da ostavite o svom poslovanju. Potencijalni klijenti i saradnici svesno ili nesvesno mogu da posmatraju vizit karticu kao simbol vašeg brenda. Vaša vizitka zato mora da ostavi jak utisak i prenese stabilnost i snagu. Plastika je idealan materijal za postizanje ovog cilja. Dugotrajnost i izdržljivost, različite mogućnosti štampe, čak i implementacija određenih funkcionalnosti, itekako doprinose vašoj prepoznatljivosti i unose poverenje u vaše poslovanje.

1
formular
Dovoljno je da popunite formular i da dobijete odgovor na sve što vas zanima vezano za poručivanje personalizovanih PVC kartica
1
dan
Od momenta slanja upita za ponudu, kontaktiramo vas i zakazujemo konsultacije oko naručivanja PVC kartica u roku od tri dana.
20
godina
Naše iskustvo u industriji kartičarstva ulazi u dvadesetu godinu uspešnog poslovanja na domaćem i regionalnom tržištu.
4
priznanja
Naša kompanija je u dosadašnjem radu osvojila četiri prestižna priznanja iz oblasti kartičarstva za doprinos razvoju industrije.

Zagarantovan kvalitet

i pouzdana saradnja za sve naše klijente

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu pvc kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Vrhunski kvalitet
  Vrhunski kvalitet
  Savremena tehnologija, kvalitetan materijal i sertifikovan proces izrade obezbeđuju vrhunski kvalitet pvc kartica.
 • Veliki kapacitet
  Veliki kapacitet
  Naša oprema za personalizaciju i pakovanje pvc kartica može da odgovori i najzahtevnijim izazovima.
 • Stručni konsalting
  Stručni konsalting
  Kao lideri u kartičarskoj industriji dokazali smo svoju ekspertizu koju nesebično delimo sa svojim klijentima.
 • Jedinstven dizajn
  Jedinstven dizajn
  Naši grafički dizajneri kreiraju unikatan dizajn pvc kartica u skladu sa Vašim idejama i namenom kartica.
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  Jedini na tržištu posedujemo ISO sertifikat za zaštitu podataka za personalizaciju pvc kartica.
 • Kompletna usluga
  Kompletna usluga
  Vršimo sve vrste personalizacija pvc kartica u skladu sa Vašim planom i idejom za primenu pvc kartica.
 • Integracija funkcija
  Integracija funkcija
  Naš programerski tim implementira više različitih funkcija prilikom personalizacije pvc kartica.
 • Kovertiranje i pakovanje
  Kovertiranje i pakovanje
  Da biste uštedeli vreme i osigurali preciznost, nudimo Vam našu uslugu pakovanja i kovertiranja pvc kartica.

SIS

Zainteresovani ste za PVC vizit kartice?

Istaknite se u poslovnom svetu

Kada su u pitanju PVC vizit kartice, u skladu sa vašom industrijom, brendom i porukom koju želite da prenesete, pustite mašti na volju i osmislite ih tako da se izdvajaju po dizajnu i izgledu. Za to možete unajmiti i profesionalce koji će predložiti dizajn PVC kartica tako da one na najbolji način rezonuju sa vašom ciljnom grupom. U zavisnosti od toga kojoj industriji pripadate, PVC vizit kartice možete osmisliti da budu ozbiljne i profesionalne, a mogu biti i šaljive, drugačije i originalne. Jedan od načina da se istaknete je izrada transparentnih vizit kartica. Bez obzira na to čime se bavite, transparentne kartice se mogu uklopiti u svaku priču. PVC vizit kartice mogu biti i različitih dimenzija, pa čak i različitih oblika. Plastika kao materijal to podržava, tako da je bitno samo da osmislite nešto van standardnih okvira izgleda, a mogućnosti za realizaciju su zagarantovane.

Šta sve mogu da pruže PVC vizit kartice?

Ukoliko želite da idete u korak sa tehnologijom, svoje vizit kartice možete da opremite različitim funkcionalnostima i uposlite ih na više različitih načina. Jedna od ideja je implementacija QR koda. Prostim skeniranjem QR koda pametnim telefonom, može se na primer otvoriti vaš web sajt, ili kontakt podaci mogu direktno da se sačuvaju na mobilni telefon koji je kod skenirao. Uz to, postoje i mnogobrojne, kreativne opcije za dizajn i štampu, poput embosiranja. Embosiranjem dobijate reljefni izgled kartice, koji koji je veoma efektan i ostavlja utisak 3D printa. Za embosiranje koriste se specijalni štampači, koji pod određenim pritiskom i temperaturom na kartici ostavljaju reljefni otisak.

Kvalitetna izrada plastičnih vizit kartica

Plastične vizit kartice koje mi izrađujemo, na prvom mestu odlikuju kvalitetni materijali kao i kvalitetna štampa i završni sloj (laminat), pa mogu ostati potpuno očuvane i nepromenjene dugi niz godina. U izradi PVC kartica koristimo sertifikovane procese, a na raspolaganju vam je i naš tim grafičkih dizajnera, koji mogu svaku vašu ideju da prenesu na površinu kartice. Pored dizajna, svoju vizitku možete da opremite različitim funkcionalnostima. Napredak tehnologije doveo je do razvoja takozvane arhitekture PVC kartica, koja se gradi čipovanjem kartice. Osmislite šta biste voleli da vaša kartica radi, a mi ćemo se potruditi da to pretvorimo u delo.

Za sve industrije

Ukoliko mislite da su vizit kartice nešto specijalno, namenjeno samo za nekolicinu odabranih i da vi ne možete da ih koristite, tj. da nisu za vas, razmislite još jednom. Ove kartice nisu namenjene samo velikim korporacijama, već svakome ko želi da unese inovacije u imidž svog biznisa. Čak iako ste frilenser koji rade iz udobnosti svog doma, PVC vizit kartica vam može u velikoj meri pomoći da podignete kredibilitet usluga koje pružate na viši nivo i pomognete potencijalnim klijentima da čuju za vas. 

PVC vizit kartice su sjajno marketinško sredstvo koje svako može da iskoristi u svrhu promocije svog poslovanja, bez obzira na to čime se bavi i kojoj grani industrije pripada. Zato razmislite kakav dizajn bi se najviše dopao vašoj ciljnoj grupi i najbolje preneo vašu brend poruku i angažujte nas za izradu ovog nezamenljivog resursa za širenje prepoznatljivosti i stupanja u kontakt sa novim klijentima i poslovnim saradnicima.

Vizit kartice zastupljene su u svim industrijama:

 • 01
  Poslovanje i nekretnine
 • 02
  Bankarski sektor
 • 03
  Knjigovodstvene agencije
 • 04
  Marketing i komunikacije
 • 05
  Freelancing
 • 06
  Vladin i nevladin sektor
 • 07
  Transport i logistika
 • 08
  Privatne klinike i ordinacije
 • 09
  Gejming i zabava

Bogata referentna lista

Ukoliko se pitate ko smo mi i zbog čega bi trebalo da sarađujete baš sa nama, evo nekoliko podataka koji će vam pomoći da se odlučite. Na kartičarskom tržištu postojimo još od 1998. godine, pa smo postali pioniri u mnogim oblastima, postavili smo visoke standarde kvaliteta i procedura i konstantno se razvijamo u skladu sa napredkom tehnologije. Uspešnu saradnju stvorili smo i održali sa mnogim kompanijama, kako iz bankarskog tako i iz nebankarskog sektora. Kroz dugu tradiciju snabdevanja našeg i regionalnog tržišta, postali smo najpouzdaniji partner za nabavku i personalizaciju PVC kartica svih vrsta i brojnih funkcionalnosti. Kroz dugu tradiciju, niz uspešnih saradnji, stručnost i poverenje koje nam klijenti ukazuju svaki dan, sa ponosom možemo da istaknemo kvalitet i dugotrajnost PVC kartica koje mi izrađujemo.

10m
pvc kartica
2000+
klijenata
100m
pakovanja
156
softvera