Put do bolje optimizovane
korisničke podrške

Korisnicima platnih kartica najvažnija je njihova nesmetana upotreba i laka dostupnost. Ono što banke mogu da urade kako bi unapredile svoju poslovnu politiku prema korisnicima je da obezbede pouzdanog i iskusnog partnera za izradu platnih kartica. Time se ušteda vremena podiže na maksimum i postiže se bolje optimizovana isporuka platnih kartica do krajnjih korisnika. Pouzdanom kontrolom kvaliteta dobija se tačnost upisa podataka na platne kartice, kao i potpuna eliminacija grešaka pri procesu personalizacije.

platne kartice korisnička podrška
platne kartice funkcionalnost

Pouzdana funkcionalnost

Postoje dve karakteristike platnih kartica koje su najvažnije: dugotrajnost i pouzdanost. Dugotrajnost zavisi od kvaliteta izrade tela platne kartice, dok se pouzdanost gradi kroz arhitekturu i odnosi se na skladištenje podataka o vlasniku platne kartice. Sa tehnološkog aspekta to mogu biti kartice sa magnetnom pistom, sa kontaktnim ili beskontaktnim čipom ili sa dualnim interfejsom. Sa poslovno-korisničkog aspekta to mogu biti debitne elektron kartice, kreditne, installment, gold, platinum, business, gift kartice i dr. Funkcionalnost platnih kartica, koja je od ključne važnosti za dobru poslovnu politiku banaka, zavisi od dobro postavljene arhitekture, upisa i obezbeđenosti podataka koji se nalaze na njima.

Kvalitetni materijali i
savremene tehnologije

Proizvodnja platnih kartica podrazumeva složene tehnološke procedure i primenu kvalitetnih materijala izrade tela kartice i laminata, sa naprednim mašinama za laminiranje, sečenje i presovanje. Kvalitet platnih kartica direktno zavisi od načina proizvodnje i kvaliteta potrošnog materijala. Proces laminiranja je posebno važan zbog estetike platne kartice, ali i njene dugotrajnosti. Kada je laminiranje urađeno po standardima, vek kartice se produžuje, a ona ostaje potpuno nepromenjena čak i uz intenzivno korišćenje. Nema iskrzanih ivica, boje ostaju sjajne i jasne i što je najvažnije, funkcionalnost platne kartice ostaje u potpunosti neugrožena vremenom.

platne kartice materijali
1
kartica
Jedna platna kartica je minimum za poručivanje. Proverite kako radimo. Popunite online formular i naručite uzorak.
3
dana
U roku od tri dana, od momenta slanja upita za ponudu, kontaktiramo vas i zakazujemo konsultacije oko naručivanja platnih kartica.
4
priznanja
Naša kompanija je u dosadašnjem radu osvojila četiri prestižna priznanja iz oblasti kartičarstva za doprinos razvoju industrije.
20
godina
Naše iskustvo u industriji kartičarstva ulazi u dvadesetu godinu uspešnog poslovanja na domaćem i regionalnom tržištu.
platne kartice pouzdani dobavljač

Pronašli ste pouzdanog
dobavljača za platne kartice

SIS Software and Services je kartičarska kompanija koja se izdvojila svojim integratorskim metodama rada i kreiranjem jedinstvenih proizvoda na tržištu. Spojili smo softversku tehnologiju sa proizvodnjom kartica i time dostigli liderstvo u pružanju usluga vezanih za kartične proizvode. Pored izrade svih vrsta kartica, posebno smo ponosni na program platnih kartica, jer je naša kompanija kroz svoje višegodišnje iskustvo realizovala uspešne saradnje sa brojnim domaćim i inostranim bankama. Sve vrste VISA i MasterCard platnih kartica iz naše ponude prolaze kroz proces pripreme, dizajniranja i personalizacije, u potpunosti u skladu sa zahtevima i instrukcijama banaka. Koristimo najsavremenije softverske alate za detekciju grešaka i verifikaciju personalizovanih podataka na platnim karticama.

Šta možete da očekujete

od naše kompanije?

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu platnih kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Dizajn kartica
  Dizajn kartica
  Naš tim dizajnera će vas kontaktirati vezano za dizajn platnih kartica, nakon čega ćete dobiti uzorak izrađen po vašem zahtevu, na verifikaciju.
 • Izrada uzorka
  Izrada uzorka
  Specijalnom opremom vrši se izrada uzorka platne kartice u odgovarajućem dizajnu i sa arhitekturom za upis podataka.
 • Upis podataka
  Upis podataka
  Personalizacija platnih kartica, odnosno upis podataka na svakoj pojedinačnoj kartici, vrši se sa najsavremenijom opremom,
 • EMV standardi
  EMV standardi
  Svi podaci za personalizaciju platnih kartica moraju biti formatirani po EMV standardima čip tehnologije.
 • Sve vrste štampe
  Sve vrste štampe
  Za sve procese personalizacije koristimo najsavremeniju opremu različitih performansi i kapaciteta, renomiranih svetskih proizvođača.
 • Poštovanje rokova
  Poštovanje rokova
  Vršimo isporuku svih personalizovanih platnih kartica u dogovorenom roku i u skladu sa inicijalnim dogovorom sa klijentom.
 • Uslužno pakovanje
  Uslužno pakovanje
  Zahvaljujući našoj opremljenosti, nudimo vam i personalizovano pakovanje platnih kartica u velikom kapacitetu za kratko vreme.
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  U skladu sa politikom našeg poslovanja i međunarodnim sertifikatima garantujemo vam zaštitu podataka za personalizaciju.

99+

kompanija koristi našu opremu za personalizaciju

sis kartice personalizacija štampač

Inhouse personalizacija
platnih kartica

Ukoliko želite da svoju uslugu prema klijentima podignete na maksimum, preporučujemo efikasnu inhouse personalizaciju kartica, uz programe za instant izdavanje platnih kartica. Nudimo vam opremu za personalizaciju u zavisnosti od vaših potreba za količinom izdavanja kartica kao i dinamikom. Kako smo ovlašćeni distrubuteri svetskih proizvođača kartičarske opreme, možemo da vam garantujemo pouzdanost i tehničku podršku pri održavanju opreme. Imamo 20 godina iskustva, najsavremeniju opremu, stručan tim, međunarodne sertifikate kvaliteta i posebne metode kontrole kvaliteta.

Kompanija SIS za vas obavlja sledeće aktivnosti:

 • 01
  Izrada i personalizacija platnih kartica
  Sve vrste VISA i MasterCard platnih kartica iz naše ponude prolaze proces pripreme, dizajniranja i personalizacije, u potpunosti u skladu sa zahtevima i instrukcijama banaka.
 • 02
  Kompletna migracija personalizacije
  SIS Software and Services obezbeđuje kompletnu migraciju personalizacije kartica na Inhouse rešenje, što dosta štedi vreme, utiče na bolju optimizaciju troškova i podiže nivo korisničke podrške.
 • 03
  Personalizovano pakovanje
  Zahvaljujući našoj opremljenosti i uigranom timu, nudimo vam i personalizovano pakovanje i kovertiranje platnih kartica u velikom kapacitetu za vrlo kratak vremenski period.
 • 04
  Nabavka opreme i materijala
  Nudimo vam opremu za personalizaciju platnih kartica, a pošto smo ovlašćeni distrubuteri svetskih proizvođača kartičarske opreme, garantujemo vam tehničku podršku i održavanje opreme.
 • 05
  Licencirani softver za personalizaciju
  Ukoliko želite da svoju uslugu prema klijentima podignete na maksimum, preporučujemo efikasnu inhouse personalizaciju kartica, uz programe za instant izdavanje platnih kartica.
 • 06
  Softveri za CMS i kripto zaštitu
  U skladu sa politikom našeg poslovanja, kao i međunarodnim sertifikatima kvaliteta, možemo da vam obezbedimo zaštitu podataka za personalizaciju, kao i uspešnu aplikaciju kripto softvera.
 • 07
  Tehnička podrška i održavanje opreme
  Kako smo ovlašćeni distrubuteri svetskih proizvođača kartičarske opreme za personalizaciju, možemo da vam garantujemo pouzdanost i tehničku podršku pri održavanju opreme.
 • 08
  Inhouse integracija sistema
  Naš tim vrši kompletnu migraciju personalizacije kartica na Inhouse rešenje, kao i migracije sa jedne na drugu smart card platformu. U okviru paketa su i obuke za vaše osoblje koje će upravljati opremom.
 • 09
  Nabavka i dizajn platnih kartica
  Naš tim dizajnera vam je na raspolaganju za dizajn platnih kartica, izrađen po vašem zahtevu ili u skladu sa standardima. Ukoliko radite inhouse personalizaciju, kod nas možete nabaviti blanko pvc kartice.
 • 10
  Visa/MasterCard verifikacija
  Naša kompanija vam stoji na raspolaganju za asistenciju pri verifikacijama platnih kartica kod Visa ili MasterCard. Garantujemo vam maksimalnu pouzdanost u skladu sa standardima kvaliteta.

Uverite se u naš kvalitet

Ukoliko ste zainteresovani za kartice iz našeg portfolija, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam ponudu. Osim toga, nudimo i napredna softverska rešenja koja se zasnivaju na upotrebi PVC kartica – loyalty program, program za evidenciju radnog vremena, card design program, PIN print, kao i programe za personalizaciju kartica i kriptovanje podataka. Ako želite da prebacite personalizaciju kartica u svoju firmu, pogledajte asortiman opreme koja će Vam omogućiti efikasno poslovanje, uštedu vremena i bolju optimizaciju troškova. Pozovite nas – +381 63 369 031 ili zatražite ponudu – office@siskartice.rs, garantujemo vam da ćete biti zadovoljni našom efikasnošću i da ćete primetiti po čemu smo posebni već pri prvom kontaktu.

kvalitet platnih kartica
Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt