Loyalty kartice Vas vode
do većeg broja kupaca

Jedno je sasvim sigurno – ako imate kvalitetan proizvod ili uslugu, želite bolju prodaju, tj. želite da se broj korisnika ili kupaca progresivno povećava iz dana u dan. Međutim, cilj prodaje nije i ne bi trebalo da bude jednokratan. Uspešnost prodaje ne bi trebalo da se meri samo ostvarenim profitom, već stvaranjem zajednice lojalnih kupaca koji se iznova vraćaju Vašem kvalitetu, a u tome loyalty kartice svakako mogu da Vam pomognu. Istina, građenje brenda je jedan vrlo zahtevan i dugotrajan proces i iziskuje dosta finansijskih i vremenskih ulaganja. Međutim, ako je krajnji cilj stvaranje pozitivnog imidža i poistovećivanje brenda sa konkretnim proizvodom ili uslugom, onda se na kraju sve to višestruko isplati.

loyalty kartice za veći broj kupaca

Zagarantovan kvalitet

loyalty kartica iz naše ponude

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu loyalty kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Vrhunski kvalitet
  Vrhunski kvalitet
  Savremena tehnologija, kvalitetan materijal i sertifikovan proces izrade obezbeđuju vrhunski kvalitet loyalty kartica.
 • Veliki kapacitet
  Veliki kapacitet
  Naša oprema za personalizaciju i pakovanje loyalty kartica može da odgovori i najzahtevnijim izazovima.
 • Stručni konsalting
  Stručni konsalting
  Kao lideri u kartičarskoj industriji dokazali smo svoju ekspertizu koju nesebično delimo sa svojim klijentima.
 • Jedinstven dizajn
  Jedinstven dizajn
  Naši grafički dizajneri kreiraju unikatan dizajn loyalty kartica u skladu sa Vašim idejama i namenom kartica.
 • Zaštita podataka
  Zaštita podataka
  Jedini na tržištu posedujemo ISO sertifikat za zaštitu podataka za personalizaciju loyalty kartica.
 • Kompletna usluga
  Kompletna usluga
  Vršimo sve vrste personalizacija loyalty kartica u skladu sa Vašim planom i idejom za primenu kartica.
 • Integracija funkcija
  Integracija funkcija
  Naš programerski tim implementira više različitih funkcija prilikom personalizacije loyalty kartica.
 • Kovertiranje i pakovanje
  Kovertiranje i pakovanje
  Da biste uštedeli vreme i osigurali preciznost, nudimo Vam našu uslugu pakovanja i kovertiranja loyalty kartica.
loyalty kartice rade u korist brenda

Loyalty kartice rade direktno
u korist Vašeg brenda

Jedan od najfunkcionalnijih načina da stvarate zajednicu lojalnih kupaca svog brenda su loyalty kartice. Dokazano je da loyalty kartice podstiču nove i zadržavaju stare kupce kroz razne pogodnosti koje oni ostvaruju samo zato što su odani Vašem brendu. Pošto je najveći izazov svake prodaje zadržati stare kupce, nije iznenađujući podatak da čak 65% kompanija, kao sastavni deo svoje prodajne strategije, imaju neki vid loyalty programa. Ovakav vid promocije daje korisniku konkretnu, opipljivu korist od kupovine baš Vašeg brenda. Osim toga, svaki oblik nagrađivanja ih uverava da brinete o njima i podstiče ih da Vam iznova poklone svoje poverenje i svoj teško zarađeni novac.

1
kartica
Jedna loyalty kartica je minimum da se naruči kod nas. Ako želite uzorak popunite online formular i naručite potrebnu količinu.
3
dana
Od momenta slanja upita za ponudu, kontaktiramo vas i zakazujemo konsultacije oko naručivanja loyalty kartica u roku od tri dana.
4
priznanja
Naša kompanija je u dosadašnjem radu osvojila četiri prestižna priznanja iz oblasti kartičarstva za doprinos razvoju industrije.
20
godina
Naše iskustvo u industriji kartičarstva ulazi u dvadesetu godinu uspešnog poslovanja na domaćem i regionalnom tržištu.

120+

kompanija koristi naš loyalty program

Koje mogućnosti pružaju loyalty kartice?

Mogućnosti koje pružaju štampači za kartice su brojne i najviše zavise od modela. Kapacitet takođe varira od modela do modela (od 50 do 200 kartica). Pogledajte našu ponudu štampača i embosera u online shop-u i odaberite idealan model za Vaše potrebe.

 • Promocija brenda

  Promocija brenda

  Loyalty kartice postaju personalizovana reklama Vašeg brenda kod apsolutno svakog kupca koji je poseduje. Jedinstveni dizajn loyalty kartice će Vas izdvojiti i prepoznatljivost Vašeg brenda će biti daleko veća.
 • Konkurentska prednost

  Konkurentska prednost

  One kompanije koje se odluče za loyalty kartice imaju daleko veću prednost u odnosu na konkurente. U očima novih kupaca loyalty kartice znače da Vi vodite računa o svojim kupcima i da ih nagrađujete samo zato što su Vam odani.
 • Modernizacija poslovanja

  Modernizacija poslovanja

  Loyalty kartice sa sobom povlače automatizaciju sistema za ostvarivanja benefita, što za krajnji cilj ima modernizaciju Vašeg poslovanja. To podrazumeva implementaciju najnovijih loyalty programa i automatizaciju procesa.

SIS loyalty kartice – trenutno najkvalitetnije na tržištu

 • 01
  Pouzdanost i tradicija
  SIS Software and Services je firma čija je osnovna delatnost kartičarstvo i koja je zvanični član međunarodnog udruženja proizvođača kartica.
 • 02
  Dugotrajnost i postojanost
  SIS PVC kartice su dugotrajne i postojane zahvaljujući kvalitetnom procesu laminiranja koji obuhvata nanošenje folije na telo kartice.
 • 03
  Najefikasniji loyalty program
  SIS loyalty kartice su samo deo integracije SIS loyalty programa koji Vam može pomoći da ostvarite svoje visoko postavljene poslovne ciljeve.
 • 04
  Najsavremeniji štampači i emboseri
  Obezbeđujemo sve vrste štampe na loyalty karticama, jer posedujemo najsavremenije štampače i embosere.
 • 05
  Veliki kapacitet pakovanja
  Posedujemo nekoliko mašina za pakovanje i kovertiranje, što nam pruža veliki kapacitet pakovanja loyalty kartica sa propratnim pismima.
 • 06
  Uslužna personalizacija
  Personalizaciju vršimo po visokotehnološkim standardima, a sve u skladu sa Vašim potrebama.

Loyalty program – prijatelj svakog poslovanja

Nije bitno da li ste velika ili mala firma. Nije važno ni u okviru koje delatnosti poslujete. Jedino što je važno je da želite da nagradite svoje odane klijente. Potrebno je da definišete konkretan cilj loyalty programa – popust, povraćaj novca, gratis usluga, poklon proizvod, posebna ponuda, pristup ekskluzivnim pogodnostima, i sl. Sledeći korak je da pronađete pouzdanog integratora loyalty programa koji će kreirati celokupan sistem praćenja aktivnosti kupaca i obezbediti nesmetano ostvarivanje nagrađivanja. I na kraju, potrebno je da obezbedite visoko kvalitetne loyalty kartice koje će biti prvi u nizu poklona za Vaše verne kupce.

sis loyalty kartice i loyalty program
Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt