Liderstvo u industriji

Naša vizija da postanemo lideri na domaćem tržištu u okviru industrije kartičarstva, počela je 2009. godine, iako naša kompanija postoji još od 1998. Mlada industrija u povoju dala nam je prostora da budemo pioniri u mnogim oblastima i da postavimo visoke standarde kvaliteta usluge, proizvoda, ali i procedura samog poslovanja. Naš primarni cilj, koji se zadržao i do danas, bila je primena savremenih tehnologija u kartičarstvu. Prepoznali smo pravac ubrzanog tehnološkog razvoja i rešili da napravimo proizvode koji će biti faktor razvoja za svako poslovanje, bez obzira na delatnost. Time smo sebi otvorili vrata i nebankarskog sektora i proširili primenu savremenih kartičarskih sistema i na druge oblasti i ostvarili čvrste saradnje sa mnogim uglednim kompanijama.

sis kartice o nama
pvc kartice inovativni pristup

Inovativni pristup i kvalitetan proizvod

Neizostavni deo našeg poslovanja je proizvodnja i personalizacija kartica. PVC kartice, papirne ili magnetne, sa čipom ili potpisnom pistom, RFID ili Mifare kartice, predstavljaju samo osnovu našeg asortimana. Naša ponuda kartica se razvijala u pravcu u kom se tržište razvijalo, tako da smo asortiman nebankarskih kartica proširili za vrlo popularne loyalty kartice. ID kartice su deo naše stalne ponude, a od skoro su i sastavni deo programa za evidenciju radnog vremena zaposlenih ili kontrolu pristupa, što je kompanijama u modernom dobu vrlo interesantan način da unaprede i automatizuju svoje poslovanje.

Instant Card Issuing System

Inovativni sistem za brzo izdavanje kartica

Prvi u Srbiji smo počeli sa implementacijom Instant Card Issuing System-a za brzo izdavanje kartica. Zahvaljujući ovom sistemu i specijalnoj opremi za personalizaciju, možete imati izdavanje kartica vrlo brzo u okviru svoje kompanije. Štedite vreme i klijentima izlazite odmah u susret, jer nema čekanja da kartica stigne na kućnu adresu. Ovaj sistem savršeno funkcioniše i za bankarski i nebankarski sektor. Ako u okviru svoje firme imate loyalty program* za svoje kupce koji je zasnovan na bilo kom vidu skupljanja bodova preko loyalty kartica, onda Vam Instant Card Issuing System može dosta olakšati poslovanje i samu komunikaciju sa kupcima.

distribucija kartica
Potpuno automatizovan proces distribucije kartica

Visoka tehnologija u službi efikasnosti

Naše poslovanje se temelji na opremi visoke tehnologije za štampanje, laminiranje, personalizaciju i kovertiranje kartica. Najnoviji termalni štampači za ravnu štampu i emboseri za reljefnu, pružaju nam mogućnost da u velikom kapacitetu radimo kvalitetnu štampu kartica svih vrsta. Bez obzira na to koliko je dizajn kartica komplikovan ili koliko oblika zaštite ima (čip, hologram, potpisnu ili magnetnu pistu), zahvaljujući sinergiji našeg tima i opremi iz poslednje generacije, možemo da odgovorimo svim zahtevima na tržištu.

Potpuna automatizacija procesa

U potpunosti smo automatizovali proces distribucije kartica. Posedujemo opremu za kovertiranje i pakovanje kartica i propratnih pisama, čime je efikasnost i produktivnost podignuta na maksimalan nivo. Naše pakerice su iz QUADIENT i ICS proizvodnog programa, čiji smo ovlašćeni zastupnici. Da bismo osigurali maksimalan kvalitet, koristimo samo pouzdanu i dokazanu opremu, koja je i Vama na raspolaganju ukoliko želite da proizvodnju i personalizaciju kartica prebacite in-house.

sis kartice kvalitet nema konkurenciju

Kvalitet nema konkurenciju

Naš tim progresivno raste već dvadeset godina. Energija koja nas spaja direktno utiče na dobre rezultate i uspehe koje nižemo od osnivanja. Kvalitet i efikasnost su nam glavni ciljevi od kojih ne odstupamo i koje prenosimo svakom novom članu tima kao vrednosti kompanije. Ponosni smo na dosadašnji učinak i posvećeni smo daljem razvoju IT sektora , kao i oplemenjivanju integratorske funkcije koju naša kompanija ima. Naša misija je da zadržimo liderstvo u oblasti kartičarstva, da budemo pioniri u implementaciji još savremenijih softverskih rešenja i da budemo pouzdani distributeri celokupne propratne opreme za proizvodnju i personalizaciju kartica.