Važnost održavanja opreme

Često se dešava da se usled svakodnevnih obaveza poslovanja zanemaruje jedan od ključnih aspekata koji je od vitalnog značaja za dugotrajnost i efikasnost opreme – održavanje. Bez pravilnog održavanja, oprema je izložena povećanom riziku od kvarova, smanjenju performansi i nepotrebnih troškova popravki. Jedna od ključnih prednosti redovnog održavanja je produženje životnog veka opreme, koje će omogućiti da dugoročno koristite svoju investiciju i smanjite potrebu za čestom zamenom delova ili celog uređaja. Oprema koja je čista, kalibrirana i ispravno podešena pruža visokokvalitetne rezultate. Važno je shvatiti da održavanje opreme nije samo dodatni trošak već dugoročna investicija sa brojnim benefitima.

O kompaniji SIS

Kao kompanija koja postoji još od 1998. godine na kartičarskom tržištu, slobodno možemo da kažemo da smo pioniri u ovoj oblasti. Sa velikim iskustvom u radu i dugim nizom klijenata i kontakata u industriji, u ponudi imamo sve što vam je potrebno, od izrade kartica, kovertiranja, prodaje i održavanja opreme kao i obuke, konsaltinga i podrške za upravljanjem. Kao zvanični distributer, u svom asortimanu imamo samo proverene mašine pouzdanih svetskih proizvođača kao što su Matica, NBS, DEPEI i Magicard, a koje su se do sada istakle na tržištu kvalitetom i efikasnošću. Pozovite nas i proverite zašto većina kompanija bira da radi sa nama i posle dugog niza godina uspešne saradnje.

SIS kao zvanični distributer

propratne opreme za kartice

U našoj ponudi pronaći ćete sve što je potrebno kako bi Vaše poslovanje bilo produktivno i pokrilo zahteve tržišta. Nudimo samo najkvalitetniju opremu renomiranih svetskih proizvođača. Pogledajte naš asortiman proizvoda:

 • Štampači kartica
  Štampači kartica
 • Mašine za kovertiranje
  Mašine za kovertiranje
 • Emboseri kartica
  Emboseri kartica
 • Šrederi za uništavanje papira i medija
  Šrederi za uništavanje papira i medija
 • Čitači kartica
  Čitači kartica
 • Brojači kartica
  Brojači kartica
 • Nosači za POS terminale
  Nosači za POS terminale
 • Dodaci za ID kartice
  Dodaci za ID kartice

Vaš pouzdan partner za održavanje opreme

Kada je u pitanju održavanje opreme, izbor pravog partnera je od ključnog značaja. Naš tim se posebno ističe stručnošću, iskustvom i posvećenošću pružanju vrhunske usluge iz ove oblasti. Posedujemo duboko i sveobuhvatno znanje o različitim tipovima opreme i obučeni smo da prepoznamo i otklonimo svaki vid problema koji se može pojaviti. Naša reputacija izgrađena je na osnovu pouzdanosti i brige o potrebama klijenata. U tu svrhu rado održavamo i obuke o pravilnom rukovanju i održavanju opreme. Kako različite kompanija imaju različite potrebe i zahteve, pristupamo svakom klijentu posebno i prilagođavamo svoje usluge vašim zahtevima i potrebama, kako bismo pružili personalizovano rešenje, koje će biti što efikasnije za Vas i vaše poslovanje.

Zašto je važno redovno održavanje opreme?

 • 01
  Duži životni vek
  Redovnim čišćenjem, podmazivanjem i zamenom delova koji se habaju, sprečavamo neželjeno propadanje komponenti, čime produžavamo radni vek opreme.
 • 02
  Optimalne performanse
  Čišćenje, podešavanje i kalibracija uređaja obezbeđuju da oprema radi sa visokom preciznošću i kvalitetom, što pomaže u postizanju najboljih rezultata.
 • 03
  Niži troškovi popravke
  Redovno održavanje smanjuje rizik od kvarova i većih problema. Identifikovanje i rešavanje manjih problema na vreme sprečava da se oni razviju u ozbiljnije kvarove.
 • 04
  Poboljšana sigurnost
  Redovna provera otkriva potencijalne sigurnosne probleme ili nedostatke koji mogu ugroziti radnu okolinu ili rizikovati bezbednost zaposlenih.
 • 05
  Povećana efikasnost
  Kada je oprema redovno održavana, smanjuje se rizik od prekida u radu zbog kvarova, a to povećava produktivnost, smanjuje zastoje i obezbeđuje kontinuitet poslovanja.
 • 06
  Kvalitet proizvoda i usluga
  Neispravna oprema može rezultirati lošim kvalitetom proizvoda ili usluga. Redovno održavanje obezbeđuje da oprema radi optimalno, pružajući kvalitetne rezultate i zadovoljstvo klijenata.
 • 07
  Ušteda energije
  Pravilno podešena i servisirana oprema može smanjiti potrošnju energije, što vodi ka smanjenju troškova i pozitivnom uticaju na životnu sredinu.
 • 08
  Usaglašenost sa standardima
  Redovno održavanje obezbeđuje da oprema ostane u skladu sa propisanim standardima i regulativama.
 • 09
  Korisničko iskustvo
  Redovno održavana oprema obezbeđuje pouzdanu uslugu, a zadovoljni korisnici će se vraćati i preporučivati vaše proizvode ili usluge drugima.

Edukacija i brzo otklanjanje problema

Znamo koliko se tehnologija brzo razvija i da se novi izazovi pojavljuju iz dana u dan. Kako bismo sve to ispratili i nastavili da pružamo najbolju moguću uslugu, posvećeni smo stalnoj edukaciji i usavršavanju. Vreme zastoja usled kvara ili neoptimalnog rada opreme može biti jako skupo i negativno uticati na poslovanje. Kako bismo to sveli na minimum ili u potpunosti eliminisali, naš tim je organizovan na način koji nam omogućava da reagujemo brzo i efikasno. Stalne edukacije i usavršavanja daju nam znanje neophodno da se izborimo sa svakim izazovom u najkraćem mogućem roku. Pored brzog otklanjanja problema, naš stručni tim takođe veruje u važnost preventive i u sprečavanje nastanka problema mnogo pre nego što do njega dođe. Uz to, uvek ćete dobijati jasne preporuke i strategije za dalje održavanje i rukovanje opremom, kako biste joj maksimalno produžili radni vek.

SIS

Zainteresovani ste za održavanje opreme ?

Pozovite već danas

Pozovite nas već danas i osigurajte ispravno funkcionisanje vaše opreme! Ako vodite kompaniju koja koristi štampače, mašine za kovertiranje, embosere, čitače i ostalu propratnu opremu, tu smo da vam pružimo vrhunsku uslugu održavanja ove opreme. Sa našim stručnim timom i iskustvom u industriji, možete da se opustite i fokusirate na svoje poslovanje. Ne dozvolite da neispravna oprema negativno utiče na ono što radite. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da sve funkcioniše besprekorno, smanjujući rizik od zastoja i održavajući vašu produktivnost na visokom nivou.

Kontaktirajte nas putem telefona ili e-mejla i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije. Očekujemo vaš poziv!