Obezbedite sve na jednom mestu

Ako Vaše poslovanje uključuje izdavanje određenih tipova kartica sa različitim namenama, onda imamo ponudu za Vas koju zasigurno nećete odbiti. Prepustite ceo proces nama u potpunosti i obezbedite sve na jednom mestu. Nemojte gubiti vreme tražeći pojedinačna rešenja na tržištu, jer će Vam to oduzeti puno vremena, troškovi će biti veći, a usklađenost procesa teško da će biti na nivou. Zahvaljujući našoj tehničkoj opremljenosti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo pakovanje kartica na potpuno automatizovan način i to u milionskim tiražima. Nudimo Vam kompletno rešenje za izdavanje kartica i za Vas obavljamo sledeće aktivnosti:

pakovanje kartica
 • Izrada kartica
  Izrada kartica
  Izrađujemo sve vrste pvc kartica, a nudimo i izradu papirnih kartica. Pokrivamo ceo proces izrade i svih vrsta štampanja.
 • Dizajn kartica
  Dizajn kartica
  Kreiramo jedinstven dizajn za sve kartice iz naše ponude. Dobijate tri predloga rešenja, od čega birate najodgovarajući.
 • Personalizacija
  Personalizacija
  Vršimo personalizaciju kartica na više nivoa – sve vrste štampe na karticama, čipovanje, magnetna pista, bar kodovi, i dr.
 • Pakovanje kartica
  Pakovanje kartica
  Pakujemo kartice u formi pisma ili paketa u odgovarajućem dizajnu. Imamo veliki kapacitet pakovanja i personalizacije.
pakovanje kartica u kutije
Koje vrste pakovanja kartica Vam nudimo?

Pakovanje kartica u kutije

Specijalno dizajnirane kutije ili kartonski omoti idealan su način da se upakuje loyalty, gift ili bonus kartica. Poseban dizajn i nestandardni oblici kutija mogu učiniti Vaš brend prepoznatljivim i pored pogodnosti koje nudite svojim kupcima, klijentima ili korisnicima, pakovanje kartica može drastično uticati na celokupan Vaš korporativni identitet na tržištu. Kutije se izrađuju po dizajnu koji Vi dostavite ili Vam mi kreiramo predloge rešenja, od kojih Vi izaberete odgovarajući. Štampanje je digitalno i ofset, u punom koloritu sa upečatljivim detaljima. Sklapanje kutija i personalizacija se vrši automatizovano uz stoprocentnu preciznost. Podaci na kartici i na pakovanju moraju biti u potpunosti usklađeni i to je još jedan razlog zašto pakovanje kartica treba da prepustite u sigurne ruke.

Koje vrste pakovanja kartica Vam nudimo?

Kovertiranje kartica

Pakovanje kartica u formi pisma je proces kovertiranja koji je takođe automatizovan. Posedujemo najsavremenije mašine za kovertiranje pisama, koje u ogromnom kapacitetu mogu da isporuče upakovane kartice, spremne da stignu do korisnika. Dakle, dobijate finalni proizvod koji stiže na adrese Vaših kupaca ili korisnika. Ušteda vremena i efikasnost u ovom slučaju rade za Vas. Kovertiranje uključuje pakovanje personalizovane kartice uz propratno pismo. Zahvaljujući našoj opremi, personalizacija kartice, pisma i koverte se vrši istovremeno, tako da je usklađenost podataka, serijskih brojeva ili bar kodova maksimalna i bez greške!

kovertiranje kartica

Najsavremenija oprema u službi efikasnosti pakovanja kartica

Proizvodni program za pakovanje i kovertiranje kartica čini širok spektar opreme. To je unapređeni proces personalizacije koji uključuje nekoliko mašina čiji rad je usaglašen softverima. Oprema za pakovanje kartica u potpunosti automatizuje proces distribucije kartica i propratnih materijala do krajnjih korisnika. Za Vas je bitno da se procedura obavlja u najkraćem mogućem roku, uz zagarantovanu tačnost, produktivnost i efikasnost. Naša oprema za pakovanje kartica je iz asortimana renomiranih evropskih i svetskih proizvođača. NEOPOST, CIM, Otto Kunnecke, Oasys, NBS Technologies, Emperor Tech, samo su neke od firmi čiji smo ovlašćeni zastupnici za prodaju i servis

Šta dobijate ako nama prepustite pakovanje i personalizaciju kartica?

 • 01
  Kompletno rešenje
  Sve na jednom mestu – izrada, personalizacija i pakovanje kartica. Za uštedu vremena i novca.
 • 02
  100% pouzdanost
  Osiguravamo pouzdanost u usklađivanju podataka na karticama i propratnim materijalima prilikom pakovanja.
 • 03
  Visoka produktivnost
  Oprema koju koristimo za pakovanje kartica je dostupna i vama. Naš kapacitet pakovanja kartica je 1000 na sat.
 • 04
  Bezbednost podataka
  Podaci koje nam šaljete za personalizaciju kartica su potpuno bezbedni jer koristimo softvere sa kriptovanje podataka.
 • 05
  Slanje propratnih pisma
  Naša oprema za pakovanje i kovertiranje kartica pruža mogućnost slanja propratnih pisama, vaučera, PIN kodova.
 • 06
  Ušteda vremena
  Ako nas angažujete za personalizaciju i pakovanje kartica, automatski štedite vreme, jer mi nudimo kompletno rešenje.
 • 07
  Optimizacija troškova
  Kompletno rešenje za izradu i pakovanje kartica pruža vam mogućnost da racionalno optimizujete troškove.
 • 08
  Efikasna isporuka
  Efikasno isporučivanje paketa ili pisama sa karticama jedino je moguće ako sve završite na jednom mestu.
 • 09
  Zadovoljstvo korisnika
  Brzom i efikasnom isporukom personalizovanih kartica direktno utičete na veće zadovoljstvo korisnika.
kovertiranje kartica oprema

Da li ste zainteresovani za
pakovanje kartica?

SIS tim Vam je na raspolaganju za sva pitanja i pojašnjenja vezana za pakovanje kartica, ali i za sve druge proizvode i usluge iz našeg asortimana. Zatražite ponudu – office@siskartice.rs ili zakažite besplatne konsultacije, rado ćemo Vam pomoći u realizaciji Vaše zamisli. Ukoliko ste zainteresovani za neke od PVC kartica iz naše ponude, kontaktirajte nas i poslaćemo Vam ponudu. Osim toga, nudimo i napredna softverska rešenja koja se zasnivaju na upotrebi PVC kartica – loyalty program, program za personalizaciju kartica, card design program, pin print, kao i programe za evidenciju radnog vremena i kriptovanje podataka

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt