Planirate da uvedete loyalty program?

Inhouse izdavanje kartica

Ako ste u procesu razmatranja da uvedete loyalty program u svoju kompaniju, verovatno se fokusirate na definisanje programa i koje benefite možete da obezbedite svojim lojalnim kupcima. Verovatno ste razradili sistem bodovanja i poklona i odredili dizajn loyalty kartica. Međutim, da li imate odgovarajuću opremu? Neizostavni deo svakog loyalty programa je infrastruktura koja obezbeđuje nesmetano funkcionisanje i programa i prodaje. Morate obezbediti svojim kupcima da brzo ostvaruju svoje pogodnosti, uz maksimalnu uštedu njihovog vremena i novca. To će Vam se višestruko vratiti, jer će lojalni kupci itekako znati da cene sve što činite za njih. Na koji način to možete najbrže i najsigurnije da obezbedite svojoj kompaniji i svom brendu? Potrebna Vam je oprema za personalizaciju kartica.

štampač za kartice
Zašto je oprema za personalizaciju važna?

Brzo dobijanje lojalnih kupaca

Da biste izbegli ogorčenost svojih lojalnih kupaca i drastično skratili vreme čekanja na kompletno personalizovane loyalty kartice, potrebno je da prenesete personalizaciju direktno na svoje prodajno mesto. Instant personalizacija Vam omogućava brzo izdavanje potpuno personalizovanih kartica i to sa različitim funkcijama, u skladu sa Vašim loyalty programom. Možete štampati kartice sa bar kodom ili direktno unositi podatke na samo telo kartice ravnom ili reljefnom štampom. Za svega par minuta, a zahvaljujući odgovarajućoj opremi koja je softverski povezana i programirana za instant personalizaciju, možete svom kupcu direktno prilikom kupovine izdati loyalty karticu i samim gestom mu pokazati koliko ćete ceniti njegovu lojalnost.

Zašto bi trebalo da imate našu

opremu za personalizaciju kartica

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu RFID kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Beskontaktno očitavanje
  Beskontaktno očitavanje
  RFID tehnologija štedi vreme i drastično poboljšava sve operativne procese.
 • Upravljanje podacima
  Upravljanje podacima
  Upravljanje velikim bazama podataka postaje lako uz tehnologiju RFID kartica.
 • Unapređenje CRM-a
  Unapređenje CRM-a
  Vaš Customer Relation Management postaje sve bolji uz primenu RFID kartica.
 • Smanjenje troškova
  Smanjenje troškova
  Implementacija efikasnih softverskih RFID rešenja za bolju optimizaciju troškova.
 • Veća kontrola
  Veća kontrola
  Bolja zaštita i obezbeđen pristup podacima uz primenu savremene RFID tehnologije.
 • Custom softver
  Custom softver
  Implementacija RFID softvera potpuno u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.
 • Modernizacija poslovanja
  Modernizacija poslovanja
  Kompletno unapređenje i značajna modernizacija poslovnih procesa.
 • Print oprema
  Print oprema
  Nudimo vam kompletnu opremu za štampanje RFID kartica u vašoj kompaniji.
Brzina i praktičnost

Jednostavno izdavanje gift kartica

Gift kartice su još jedan odličan vid prodaje. Zamislite kakve biste efekte postizali kada bi sama gift kartica za Vaš brend bila naslovljena na osobu kojoj je namenjena ili kada biste imali mogućnost da štampate različite namenske poruke na samoj kartici. U moru brendova koji nude gift program, budite prepoznatljivi i isped svih po načinu na koji izdajete gift kartice i kako ih pakujete. Ne zaboravite da živimo u vremenu kada je estetika vrlo važan parametar za sve što se kupuje ili potražuje na tržištu. Sve to može postići kvalitetna oprema za personalizaciju kartica. Vrlo je jednostavno. Počnite sa jednim štampačem za kartice i vrlo brzo ćete videti efekte.

Kome je potrebna oprema za personalizaciju kartica?

Primena u svim industrijama

Za sva poslovanja koja imaju veliku cirkulaciju klijenata ili zaposlenih koji koriste kartice, bilo za pristup ili za korišćenje usluga, oprema za personalizaciju je i više nego potrebna. Da biste izbegli velike iznose na fakturama, a naročito da biste uštedeli vreme za isporuke kartica od dobavljača, potrebno je da prenesete personalizaciju kartica in-house. Izlazite u susret klijentima maksimalno i stvarate kompetetivnu prednost u odnosu na sve druge konkurente. Poštujete svoje klijente i svojim zaposlenima omogućavate zavidnu efikasnost. Personalizovane PVC kartice potrebne su i osiguravajućim kućama, hotelima, velikim trgovinskim lancima, naftnim kompanijama, šoping centrima, turističkim agencijama, privatnim klinikama, apotekama, kozmetičkim salonima…ukratko, svima.

Štampači kartica

Automatizovana personalizacija

Uređaji za štampanje PVC kartica predstavljaju nešto što morate imati, jer ćete već pri prvoj upotrebi shvatiti koliko su funkcionalni, brzi i laki za korišćenje. Jedan uređaj može da štampa sve vrste PVC kartica, bilo da su u pitanju loyalty kartice, ID kartice, gift i bonus kartice, platne kartice i dr. Izrazito su laki za korišćenje jer sve kontroliše softver koji se instalira na Vaš sistem i nakon podešavanja parametara i unošenja podataka, štampač za kartice sve radi sam. Pored toga, ne zauzimaju puno prostora, što ih čini idealnim za male kancelarije, šaltere ili prodajne lokale. Štampa je automatizovana, a sav potrošni materijal obezbeđen, tako da je zaista šteta poručivati personalizovane kartice i onda čekati po nekoliko dana, nedelja ili čak meseci da stignu do klijenta.

120+

kompanija koristi naše RFID kartice i adekvatne čitače

Emboseri za kartice

3D efekat reljefnog štampanja

Ako Vaša potreba za personalizovanim karticama prevazilazi 100 komada kartica trebalo bi da imate embosere za personalizaciju. Sa njima postižete 3D efekat reljefnog štampanja na karticama što doprinosi upečatljivosti takve štampe. Za takvu štampu se koriste emboseri koji pod određenim pritiskom i temperaturom ostavljaju reljefni otisak. Emboseri za personalizaciju kartica koje možete nabaviti po vrlo povoljnim uslovima mogu biti u deskotop varijanti, ali mogu biti i „high volume“ sistemi, sve u zavisnosti od Vaših potreba.

emboseri za kartice
karakteristike id kartice
Personalizacija čipom

Ubrzajte poslovne procese

Ako ste institucija, nevladina organizacija ili sportsko udruženje, olakšajte i sebi i svojim članovima učešće na manifestacijama, skupovima, konferencijama tako što ćete proces identifikacije i registracije svesti na svega par sekundi. Očitavanjem podataka sa čipa, magnetne trake ili skeniranjem bar koda olakšavate registraciju ili pristup, a možete dodati i razne članske pogodnosti, čime običnu ID karticu pretvarate u bonus ili loyalty karticu. Oprema za personalizaciju kartica Vam pruža mogućnost da implementirate kontaktne ili beskontaktne čipove koji će ubrzati sve procese za koji koristite kartice.

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

 • 01
  Jedinstven dizajn kartica
  Odgovarajući dizajn RFID karticu pretvara u odličnu i u potpunosti prilagodljivu alatku za unapređenje procesa.
 • 02
  Beskontaktno očitavanje
  Obezbedite svojoj kompaniji besprekorno funkcionisanje putem nove, visoko prilagodljive RFID tehnologije.
 • 03
  Različite funkcije
  Pretvorite RFID karticu u multifunkcionalni alat za kontrolu pristupa, evidenciju ili ostvarivanje raznih pogodnosti.
 • 04
  Veća prepoznatljivost
  RFID tehnologija može biti prepoznatljiva prednost i znatno doprineti kompletnoj strategiji vaše kompanije.
 • 05
  Novi poslovni procesi
  Brz put do implementacije sistema za kompletno unapređenje poslovnih procesa i moderniji pristup biznisu.
 • 06
  Savremeni RFID čitači
  Adekvatna oprema u vidu RFID čitača je najvažniji segment implementacije nove tehnologije kao što je RFID.
Mašine za pakovanje kartica

Ekspresna distribucija kartica

Proizvodni program za pakovanje i kovertiranje kartica čini širok spektar opreme. To je unapređeni proces personalizacije koji uključuje nekoliko mašina čiji rad je usaglašen softverima. Oprema za pakovanje kartica u potpunosti automatizuje proces distribucije kartica i propratnih materijala do krajnjih korisnika. Za Vas je bitno da se procedura obavlja u najkraćem mogućem roku, uz zagarantovanu tačnost, produktivnost i efikasnost. Saznajte više o ovom asortimanu ove opreme i njenim karakteristikama.

pakovanje i kovertiranje kartica
ovlašćeni distributeri za opremu
Gde nabaviti opremu?

Mi smo Vaš stabilan partner

Ovlašćeni smo distributeri celokupne opreme za personalizaciju kartica koja uključuje najsavremenije štampače, embosere i pakerice kartica. Stalno investiramo u razvoj softvera koji kontrolišu mašine za personalizaciju i stvaramo jedinstven proizvod koji zajedno sa opremom može da postane i deo Vašeg poslovnog sistema. Ukoliko imate lojalti program koji zahteva izdavanje velikog broja loyalty kartica, ako vam je potreban veliki broj ID kartica na dnevnom nivou, ako ste banka i izdajete platne kartice na šalteru, imamo idealno rešenje za Vas – In-house personalizacija kartica. Implementiraćemo Vam celokupan Instant Card Issuing System i to po principu „ključ u ruke“. Obezbedićemo Vam kompaktne štampače za instant personalizaciju kartica, integrisati softver za personalizaciju koji će proces automatizovati i svesti ga na svega par sekundi i bićete spremni da svojim kupcima ili klijentima pokažete koliko Vam je stalo do njih i njihovog vremena

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter