Za brzo i efikasno očitavanje podataka

Adekvatna i kvalitetna oprema

Za dobro funkcionisanje svakog programa koji uključuje kartice, ključno je da imate adekvatnu i kvalitetnu opremu koja će Vam omogućiti nesmetan rad i unapređenje procesa do savršenstva. Bilo da imate program za evidenciju radnog vremena, loyalty program ili izdajete članske ili bilo koje druge pristupne kartice, morate omogućiti svojim klijentima brzo očitavanje podataka, ali i izdavanje novih kartica, bez nepotrebnog čekanja i pronalaženja prelaznih rešenja. U tome će Vam najviše pomoći kvalitetni brojači i čitači kartica.

čitači kartica
oprema za personalizaciju kartica

Za bolju optimizaciju poslovanja

U zavisnosti od Vaših poslovnih potreba za karticama, najbolje je iskombinovati opremu i napraviti sistem koji će sam funkcionisati. Eliminisaćete nepotrebno vreme isporuke kartica od dobavljača, a toliko ćete optimizovati troškove, da ćete vrlo brzo uvideti isplativost ulaganja u samu opremu za personalizaciju i očitavanje kartica i do nekoliko puta. Naravno, postoje izazovi oko pravog odabira opreme. Međutim, mi Vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja, nedoumice ili konsultacije vezano za kartičarsku opremu, održavanje iste, obuke za rukovanje ili nabavku potrošnog materijala koji će biti neophodan ako odlučite da prebacite izdavanje kartica u svoju kompaniju. Više o opremi za personalizaciju možete pročitati ovde, dok ćemo se u nastavku baviti brojačima i čitačima za kartice, njihovim prednostima i osnovnim namenama.

Zašto bi trebalo da imate naše

brojače i čitače kartica

Naša buduća saradnja osigurana je sertifikatima kvaliteta i našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti kartičarstva. Poverite nam izradu RFID kartica za Vašu kompaniju i uverite se da kvalitet nema konkurenciju!

 • Beskontaktno očitavanje
  Beskontaktno očitavanje
  RFID tehnologija štedi vreme i drastično poboljšava sve operativne procese.
 • Upravljanje podacima
  Upravljanje podacima
  Upravljanje velikim bazama podataka postaje lako uz tehnologiju RFID kartica.
 • Unapređenje CRM-a
  Unapređenje CRM-a
  Vaš Customer Relation Management postaje sve bolji uz primenu RFID kartica.
 • Smanjenje troškova
  Smanjenje troškova
  Implementacija efikasnih softverskih RFID rešenja za bolju optimizaciju troškova.
 • Veća kontrola
  Veća kontrola
  Bolja zaštita i obezbeđen pristup podacima uz primenu savremene RFID tehnologije.
 • Custom softver
  Custom softver
  Implementacija RFID softvera potpuno u skladu sa vašim potrebama i zahtevima.
 • Modernizacija poslovanja
  Modernizacija poslovanja
  Kompletno unapređenje i značajna modernizacija poslovnih procesa.
 • Print oprema
  Print oprema
  Nudimo vam kompletnu opremu za štampanje RFID kartica u vašoj kompaniji.
brojači kartica
Ušteda vremena

Brojači kartica

Čak i kada raspolažete sa nešto manjim brojem kartica, vrlo često je prilično gubljenje vremena konstantno brojanje i razvrstavanje kartica. Plastične kartice se najčešće isporučuju u kutijama u određenom broju. Međutim, čim se iz kutije izvadi određeni broj kartica, vrlo je teško prebrojavati ostatak iznova i iznova. Svi koji se bave ovim zadatkom, znaju koliko je to gubljenje vremena. Zbog toga je potrebno imati alat koji će Vam na vrlo jednostavan način rešiti sve ove i slične probleme. Potrebni su Vam brojači kartica!

Po kom principu funkcionišu brojači kartica?

Višestruka korist i primenljivost

Brojači kartica mogu biti desktop i ručni. Povlačenjem ručnog brojača preko naslaganih kartica, na displeju se dobija tačan broj kartica. Ne postoji ništa efikasnije od procesa od svega par sekundi koji će Vam u potpunosti promeniti procese, uštedeti novac i optimizovati vreme. Desktop brojači se koriste za izrazito veliki broj kartica, što ih opet čini neophodnim alatom prilikom proizvodnje, odnosno personalizacije kartica. Čak i kada naručujete personalizovane kartice od dobavljača, vrlo je bitno uskladiti broj isporučenih sa brojem naručenih kartica. Tako da su brojači za kartice višestruko korisni i primenljivi.

brojači kartica primena u poslovanju
Mi smo vaš stabilan partner

Najbolja oprema za Vas

SIS Software and Services je ekskluzivni uvoznik Emperor Tech Ltd brojača kartica, što spada u top tri proizvođača ove vrste opreme. Za sve kompanije koje koriste kartice u većem broju od 1.000, brojači su prava stvar! Dobra stvar je što mi kompletnu opremu iz naše ponude nudimo nezavisno od naših usluga proizvodnje pvc kartica. To znači da možemo da ostvarimo saradnju vezanu isključivo za opremu, njeno održavanje, obuke i nabavku potrošnog materijala. Mi smo partneri sa velikim svetskim kompanijama iz ove oblasti i imamo pristup najkvalitetnijim materijalima koji trenutno postoje na tržištu.

120+

kompanija koristi naše RFID kartice i adekvatne čitače

Jednostavno očitavanje podataka

Čitači kartica

Najbitnija stavka loyalty programa ili programa za pristup i evidenciju prisustva, definitvno je očitavanje podataka sa kartica. Ne smete dozvoliti da implementirate program koji se zasniva na karticama, a da nemate adekvatnu opremu za “čitanje” podataka sa istih. U zavisnosti od toga za kakvu vrstu personalizacije kartica ste se odlučili, morate imati adekvatan čitač. Postoje kontaktni i beskontaktni čitači koji omogućavaju brzo i lako čitanje podataka sa kartice, što znači da ako ste lanac supermarketa, Vaše mušterije će biti oduševljene ako mogu brzo i lako da dobiju pogodnosti iz svog loyalty programa, jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač.

čitači kartica oprema

Zašto bi trebalo da sarađujete sa nama?

 • 01
  Jedinstven dizajn kartica
  Odgovarajući dizajn RFID karticu pretvara u odličnu i u potpunosti prilagodljivu alatku za unapređenje procesa.
 • 02
  Beskontaktno očitavanje
  Obezbedite svojoj kompaniji besprekorno funkcionisanje putem nove, visoko prilagodljive RFID tehnologije.
 • 03
  Različite funkcije
  Pretvorite RFID karticu u multifunkcionalni alat za kontrolu pristupa, evidenciju ili ostvarivanje raznih pogodnosti.
 • 04
  Veća prepoznatljivost
  RFID tehnologija može biti prepoznatljiva prednost i znatno doprineti kompletnoj strategiji vaše kompanije.
 • 05
  Novi poslovni procesi
  Brz put do implementacije sistema za kompletno unapređenje poslovnih procesa i moderniji pristup biznisu.
 • 06
  Savremeni RFID čitači
  Adekvatna oprema u vidu RFID čitača je najvažniji segment implementacije nove tehnologije kao što je RFID.

Imamo rešenje za Vas

Ukoliko ste kompanija koja ima program za evidenciju radnog vremena, osim uštede vremena, imaćete odličan sistem za precizno čitanje podataka sa kartica svojih zaposlenih, odnosno vrlo tačne podatke u logu, koji mogu da Vam posluže za obračun zarada ili prekovremenog rada. SIS Software and Services u ponudi ima apsolutno sve čitače koji pokrivaju sve vrste čipova na karticama. Potrebno je samo da nam se obratite i zatražite ponudu. Nudimo Vam i mogućnost održavanja opreme, što znači da možemo ostvariti dugoročnu saradnju koja je vezana samo za čitače ili brojače kartica. Pozovite nas telefonom, zatražite ponudu mail-om ili nam pišite putem live chat-a na našem sajtu, garantujemo Vam da ćete biti zadovoljni našom efikasnošću i da ćete primetiti po čemu smo posebni već pri prvom kontaktu.

Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt
  Budite obavešteni o našim budućim ponudama

  Prijavite se na newsletter