Uštedite vreme i povećajte efikasnost

Mašine za kovertiranje kartica su ključni alati za optimizaciju procesa pakovanja, uštedu vremena i povećanje produktivnosti. Ovi uređaji u svakom trenutku pružaju efikasno i precizno pakovanje, čime se minimizuju greške i smanjuje potreba za ručnim radom. Prednosti ovih mašina obuhvataju povećanu efikasnost, doslednost i tačnost u postavljanju kartica u koverte, uštedu vremena i resursa, veću produktivnost, mogućnost personalizacije, smanjenje grešaka, kao i poboljšano korisničko iskustvo. Na ovaj način obezbeđujete visok kvalitet pakovanja i ostavljate profesionalan utisak kod svojih klijenata. Pored toga, mašine za kovertiranje su vrlo jednostavne za upotrebu i preuzimaju celokupan proces pakovanja na sebe, tako da Vi možete da se opustite i posvetite onome što je zaista važno – Vašem poslovanju.

Kako rade mašine za kovertiranje kartica

Mašine za kovertiranje najveći deo posla obavljaju potpuno samostalno. Na vama je samo da ih opremite željenim karticama i kovertama u koje će kartice biti spakovane. Nakon toga, mašina otvara koverte i postavlja ih na odgovarajuće pozicije. Transportni mehanizam prenosi kartice sa od mesta punjenja do koverte. Ovo se može postići trakom, valjcima ili konvejerom. Senzori i sistemi za prepoznavanje lociraju poziciju kartice i koverte. Precizno postavljanje kartice unutar koverte je ključno za tačno pakovanje. Nakon što je kartica postavljena, mašina zatvara kovertu. To može uključivati lepljenje, presovanje ili druge metode zatvaranja, u zavisnosti od modela mašine. Vaše kartice su sada savršeno upakovane i spremne za slanje.

Prednosti investiranja u

mašine za kovertiranje kartica

Evo nekoliko glavnih razloga zbog kojih bi trebalo da razmislite o tome da u svoje poslovanje uvedete mašine za kovertiranje kartica:

 • Produktivnost
  Produktivnost
  Mašine za kovertiranje omogućavaju brzo i automatsko pakovanje i spremanje kartica za slanje što povećava produktivnost i štedi vreme i resurse.
 • Smanjenje grešaka
  Smanjenje grešaka
  Ručno pakovanje kartice lako dovodi do grešaka i nedoslednosti u pakovanju. Upotreba kovertera za kartice te greške i nedoslednosti efikasno otklanja.
 • Personalizacija
  Personalizacija
  Mašine za kovertiranje omogućavaju personalizaciju koverti odnosno pisama koje šaljete, što stvara bolje korisničko iskustvo i pomaže brendiranju.
 • Ušteda vremena
  Ušteda vremena
  Zaposleni više ne moraju da troše dragoceno vreme na pakovanje kartica već se mogu posvetiti korisnijim poslovima i na taj način unaprediti rad kompanije.
Velika brzina kovertiranja

NBS Mailer 1500

Jedna od izrazito brzih mašina za kovertiranje kartica, NBS Mailer 1500 izbacuje do 1700 kartica na sat. U potpunosti je usklađen i za rad sa Horizon mašinama za personalizaciju kartica, ali besprekorno radi i kao samostalna mašina. Veoma fleksibilan i prilagodljiv potrebama različitih poslovanja, ovaj model nudi nekoliko različitih oblika presavijanja nosača kartica, poput C – oblika, V – oblika i Z – oblika, kao i 14 dodatnih opcija za insertovanje kartica kao i opciju za unos barkoda na nosač kartice. Bez obzira na industriju u kojoj se nalazite, ovaj koverter će vam biti od koristi. Posebno se ističe u oblasti finansija, zdravstva, telekomunikacija i administracije. Proverite zašto je ovaj izdržljiv model NBS kovertera toliko popularan na tržištu.

Najmanji član CASS porodice

Otto Kunnecke CASSera

Iako najmanji član CASS porodice, ne dozvolite da vas njegov izgled prevari. Ova mašina za kovertiranje proizvođača Otto Kunnecke sadrži sve što je jednom poslovanju sa manjim ili srednjim obimom kovertiranja potrebno. Ovaj model je idealan i za one sa nižim budžetom, jer je odnos cene i kvaliteta odličan. Brzina kovertiranja ovog uređaja je velika tako da ćete imati spremnih 2000 kartica na svakih sat vremena. CASSera koristi kvalitetne materijale za svoju konstrukciju, pa je dug životni vek ove mašine zagarantovan. Pored toga, ova mašina je vrlo jednostavna za korišćenje i za njen rad dovoljan je jedan zaposleni. Vrlo je fleksibilna i lako se može unaprediti u veći sistem koji sadrži veći broj funkcionalnosti i opcija.

SIS

Atraktivna ponuda mašina za kovertiranje kartica

Vrlo adaptibilan i fleksibilan

Otto Kunnecke CASSilo

Još jedan član Otto Kunnecke CASS porodice. Ovaj model je vrlo adaptibilan i fleksibilan, sa preko 80 mogućih opcija i podešavanja. Uz to, CASSilo je i vrlo brz, tako da možete da računate čak na 3000 pripremljenih kartica po satu. Veoma brzo i jednostavno se podešava i pušta u rad, tako da nećete imati nikakvih problema oko njegovog rukovanja. Može biti opremljen različitim modulima i na taj način jednostavno podignut na veći nivo u skladu sa potrebama vašeg poslovanja. Ovaj model mašine za kovertiranje je idealan za poslovanja koja imaju srednji obim potrebe za pakovanjem kartica.

Do 1000 upakovanih kartica na sat

Matica MS1000

Ovaj model je sjajno rešenje za potrebe kovertiranja kartica, bez obzira na industriju u kojoj se nalazite. Ipak, posebno se ističe kao koverter u finansijskoj industriji, zdravstvu i loyalty programima. Brzina pakovanja kartica ovog modela je velika, tako da ćete u samo sat vremena imati do 1000 savršeno upakovanih kartica, spremnih za slanje vašim klijentima. Čak iako niste tehnički obučeni, MS1000 je vrlo jednostavan za korišćenje i dolazi sa ugrađenim softverom za prostu i brzu instalaciju i konfiguraciju. Sistem ovog modela zadužen za pakovanje kartica u formi pisma, omogućava da njihovi nosači budu presavijeni na tri različita načina: C – oblik, V – oblik i Z – oblik. Izborom ovog modela dobijate sve što je vašem poslovanju potrebno: jednostavno korišćenje, dugotrajnost i izdržljivost, pouzdanost i sjajan odnos cene i kvaliteta.

Kome su namenjene mašine za kovertiranje kartica?

Mašine za kovertiranje kartica namenjene su svima koji žele da podignu nivo profesionalnosti i produktivnosti na viši nivo, a u okviru svog poslovanja se bave i izradom i slanjem kartica do krajnjih korisnika. Velika prednost ovih uređaja je u tome što je celokupan proces automatizovan, pakovanje je precizno, brzo i bez grešaka. Industrije koje mogu imati najviše koristi od kovertera kartica su finansijske organizacije koje se bave izdavanjem platnih kartica, administracija i državna uprava, zdravstvo, ugostiteljstvo, turizam kao i sve kompanije koje se bave marketingom ili imaju neku vrstu loyalty, članskog ili gift programa. Automatizacija procesa pakovanja donosi brze rezultate. Na prvom mestu, dolazi do poboljšanja korisničkog iskustva i do velike uštede vremena i resursa jer će vaši zaposleni moći da se preusmere na neke druge zadatke. Pakovanje prepustite koverteru i uživajte u brojnim prednostima koje sa sobom donosi.

Industrije koje imaju potrebu za mašinama za kovertiranje kartica:

 • 01
  Finansije i bankarstvo
 • 02
  Pravosudni sektor
 • 03
  Obrazovne institucije
 • 04
  Nevladine organizacije
 • 05
  Zdravstvene ustanove
 • 06
  Privatne klinike i ordinacije
 • 07
  Marketing i komunikacije
 • 08
  Poštanske usluge
 • 09
  Transport i logistika

Poručite svoj koverter već danas

Svesni smo da svako poslovanje ima specifične potrebe, stoga vam nudimo prilagođena rešenja za pakovanje kartica. Naš tim stručnjaka će sarađivati s vama kako bi razumeo vaše zahteve i pružio vam mašinu koja savršeno odgovara vašim potrebama. Bez obzira na veličinu ili obim poslovanja, možete računati na nas da vam pružimo prilagođeno rešenje koje će povećati efikasnost i produktivnost.

Pored visokokvalitetnih proizvoda, pružamo i tehničku podršku i obuku. Naš tim stručnjaka će vam pomoći tokom instalacije, pružiti redovno održavanje i rešavati eventualne probleme. Naš cilj je da vam pružimo brzu i efikasnu podršku kako biste maksimalno iskoristili svoj koverter. Ukoliko imate neka pitanja ili nedoumice, pozovite i pitajte sve što vas zanima.

99k
pvc kartica
160+
klijenata
100k
pakovanja
156
softvera