Put do bolje prodaje vodi preko loyalty programa

Ako se Vaša kompanija zasniva na prodaji i CRM-u (Customer Relation Management), ključ za razvoj Vašeg poslovanja je u broju kupaca ili klijenata. Potpuno je svejedno da li se radi o prodaji proizvoda ili usluga, cilj Vam je omasovljenje brenda i konkurentska prednost na tržištu. Bilo da želite da steknete nove ili zadržite stare kupce, jedan od najefikasnijih načina je da im ponudite loyalty program na osnovu koga će ostvarivati razne pogodnosti. Ne postoji niko ko ne voli poklone, odnosno da bude nagrađen. Upravo je to komponenta koja čini svaki loyalty program efikasnim i profitabilnim. Pokažite svojim kupcima da Vam je stalo do njih, višestruko će Vam vratiti!

loyalty program prodaja
 • Dizajn i izrada loyalty kartica
  Dizajn i izrada loyalty kartica
  Obezbeđujemo dizajn i celokupnu izradu loyalty kartica, što uključuje sve vrste štampanja na pvc karticama.
 • Personalizacija loyalty kartica
  Personalizacija loyalty kartica
  Personalizujemo loyalty kartice na više različitih načina u zavisnosti od vaših zahteva i namene loyalty kartica.
 • Kovertiranje loyalty kartica
  Kovertiranje loyalty kartica
  Drugi deo personalizacije loyalty kartica je odgovarajuće pakovanje sa propratnim pismom ili vaučerom.
 • Implementacija loyalty softvera
  Implementacija loyalty softvera
  Naša kompanija ima integratorsku funkciju kako bi loyalty program funkcionisan na najbolji mogući način.

Koje su prednosti implementacije SIS loyalty programa?

 • Stvaranje zajednice odanih potrošača
 • Veći stepen prodaje proizvoda ili usluga
 • Automatizacija procesa nagrađivanja
 • Konkurentska prednost na tržištu
 • Praćenje ponašanja potrošača
 • Uvid u navike kupaca
 • Mogućnost kreiranja baze podataka
 • Personalizacija kupaca
 • Usklađivanje sa bilo kojom delatnošću

120+

kompanija koristi naš loyalty program

loyalty program bodovi

Da li i Vi možete imati loyalty
program u svojoj kompaniji?

Loyalty program je softver namenjen svima koji žele da unaprede svoje poslovanje, poboljšaju prodaju svojih proizvoda ili usluga i koji žele strateški da osvajaju tržište. Ako želite lojalne kupce koji će se iznova vraćati kod Vas, onda ne postoji razlog da ne kreirate sistem koji će to omogućiti. Potpuno je nebitno da li ste velika ili mala kompanija i kojom delatnošću se bavite. Glavni adut loyalty programa je to što se on može apsolutno prilagoditi Vašem poslovnom cilju. Želite da nagradite učestalost kupovine ili korišćenja usluge? Nagradite svoje kupce besplatnom kupovinom ili gratis uslugom. Želite da ih privučete ka određenom proizvodu ili kolekciji? Dajte im priliku da ostvare značajan popust. Želite da izgraditelojalan odnos sa svojim kupcima? Kreirajte specijalnu ponudu baš za njih.

Ostvarite konkurentsku prednost
na tržištu uz loyalty kartice

Sistem skupljanja nagradnih poena preko loyalty kartica, ostvarivanje značajnih popusta, dobijanje vrednih poklona, dostupnost premium proizvoda ili ekskluzivnih usluga, dodeljivanje članstva u klubu premium potrošača, itd. samo su neki od primera kako možete definisati cilj oko koga će se kreirati loyalty program baš za Vaš biznis. Pošto je u pitanju visoka tehnologija, implementacijom loyalty programa dobijate i na modernizaciji poslovanja, što u velikoj meri doprinosi boljoj optimizaciji troškova, vremena, ali i radne snage.

Upoznajte se sa programom

Šta sve obuhvata LoyaltySIS program?

Ovaj moderan i u potpunosti prilagodljiv loyalty softver dostupan Vam je po sistemu „ključ u ruke“. Od kreiranja softverskih komponenti baš za Vaše poslovanje i personalizovanih loyalty kartica za Vaše kupce, pa sve do implementacije sistema na licu mesta. Obezbeđujemo Vam IT podršku, izradu i personalizaciju kartica, kao i čitače loyalty kartica, preko kojih se vrši identifikacija i ostvarivanje benefita. Loyalty kartice mogu biti personalizovane na više različitih načina – štampanjem podataka na telu kartice (ravno ili reljefno), štampanjem jedinstvenog bar koda, integracijom čipa sa mikroprocesorom za kontaktno ili beskontaktno očitavanje podataka, implementacijom magnetne ili potpisne piste. Pored toga, obezbeđujemo Vam pristup najnovijim mašinama za personalizaciju kartica, ukoliko želite da prebacite izdavanje loyalty kartica in-house. Takve mašine prate softverska rešenja za Instant Card Issuing, tj. brzo izdavanje personalizovanih loyalty kartica. U tom slučaju Vaši kupci na licu mesta mogu dobiti loyalty karticu i iskoristiti neku od pogodnosti već pri prvoj kupovini. Osim toga, možemo da Vam ponudimo i pakovanje loyalty kartica sa propratnim pismima ili flajerima, čime je loyalty program u potpunosti pokriven.

sis kartice loyalty program softver
 • Računarska aplikaciju 
 • Izrada loyalty kartica
 • Personalizacija kartica
 • Integracija softvera
 • Tehnička podrška
 • Obuka za korišćenje

Zahvaljujući SIS loyalty programu bićete u mogućnosti da:

 • 01
  Imate aktivan pristup detaljnoj analitici
  Analitika prodaje i ponašanja kupaca može značajno doprineti prodajnoj strategiji i daljim investicijama u prodajne objekte.
 • 02
  Izvodite precizne statističke podatke
  Upravljanje podacima je bitan segment poslovanja, a izvođenje statistike vam olakšava da predstavite navike potrošača.
 • 03
  Dodeljujete kartice svojim korisnicima
  Loyalty kartica je moćan način reklamiranja brenda i to potpuno personalizovan koji se nalazi u novčaniku svakog korisnika.
 • 04
  Lako upravljate cenovnom politikom
  Stalnim promenama na tržištu je potrebno prilagođavati se i konstantno izlaziti u susret potrošačima sa promenama cena.
 • 05
  Kreirate jedinstvenu bazu klijenata
  Baza klijenata koja se stalno uvećava je najveća vrednost svake kompanije, naročito ako se biznis zasniva na prodaji.
 • 06
  Objedinite više brendova ili prodajnih mesta
  Objedinjavanje više brendova i prodajnih mesta može doprineti povećanju broja kupaca i boljoj poziciji na tržištu.
 • 07
  Stvorite zajednicu lojalnih potrošača
  Lojalnost kupaca je imperativ svakog poslovanja koje se zasniva na prodaji, a to vam je dostupno uz naš loyalty program.
 • 08
  Obezbedite dodatnu vrednost svom brendu
  Dodatna vrednost pri kupovini može drastično uvećati prodaju, ali i kreirati zajednicu lojalnih kupaca.
 • 09
  Postignete konkurentsku prednost
  Ne postoji bolji način za osvajanje tržišta od ulaganja u modernizaciju poslovanja i u politiku nagrađivanja lojalnih kupaca.

Šta treba da uradite da biste došli do SIS loyalty programa?

Našli ste jedinstvenog integratora loyalty programa na tržištu. Sprovodimo projekat u celosti, uz zagarantovan kvalitet i poštovanje procedura. Kreiramo za Vas moderan i prilagodljiv loyalty program. Izrađujemo potrebnu količinu loyalty kartica, sa celokupnom personalizacijom i po potrebi ih pakujemo ili kovertiramo u velikom kapacitetu. Obezbeđujemo Vam lake za rukovanje uređaje za personalizaciju loyalty kartica, ukoliko to želite da radite u okviru svoje kompanije. Pored operativne, tehničke i konsultantske podrške, trebalo bi da znate da naša kompanija garantuje sigurnost podataka koje nam dostavljate i za to imamo međunarodni sertifikat kao dokaz.

loyaty program u supermarketu

Ostale usluge

Nudimo vam napredna softverska rešenja koja se zasnivaju na upotrebi pvc kartica – loyalty program, card design program, pin print, kao i program za kriptovanje podataka.

SIS Soft Evidence
Od kreiranja programskih komponenti baš za Vašu organizaciju i personalizovanih ID kartica, pa sve do implementacije sistema na licu mesta.
Read more
sis kartice crypto softver
CryptoSIS Software
Softversko rešenje zasnovano na kriptografskom algoritmu koji obezbeđuje vrhunsku zaštitu internih, poverljivih podataka.
Read more
sis kartice smartcard management softver
SmartCard System
Smart Card Management System (SCMS) je skup softvera i hardvera projektovan u cilju upravljanja poslovnim procesima u kartičnom poslovanju.
Read more
99%
zadovoljnih klijenata
60k+
ID kartica
20
godina iskustva
590
integrisanih softvera
Online upit

Ostvarite saradnju sa nama


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  gift pvc kartice
  pvc kartice kontakt