Uvek rado odgovaramo na vaša pitanja

Svojim dugogodišnjim iskustvom, ekspertizom u oblasti kartičarstva i brojnim međunarodnim sertifikatima, sa velikom sigurnošću možemo da Vam garantujemo kvalitet svih proizvoda i usluga koje nudimo u okviru našeg asortimana. Sve vrste kartica (pvc kartice, papirne kartice, magnetne kartice, loyalty kartice, gift kartice, ID kartice, Mifare kartice, Rfid kartice, polikarbonatne kartice, hibridne kartice, bio kartice), savremeni softveri i njihova integracija po sistemu „ključ u ruke“, najsavremenija oprema za proizvodnju i personalizaciju kartica i još mnogo toga, čine srž našeg poslovanja.

Imamo odgovore na sva pitanja

Istakli smo se kao pouzdan partner u svim segmentima saradnje sa našim klijentima. Profilisali smo se i kao zvanični distributer opreme za proizvodnju i personalizaciju kartica, kao i retail opreme koja će znatno doprineti razvoju trgovine kao takve. Na sva pitanja iz industrije kartičarstva imamo odgovor. U našoj kompaniji deljenje znanja je jedan od glavnih principa po kome radimo i sarađujemo sa svojim klijentima. Izdvojili smo najčešća pitanja naših dosadašnjih klijenata trudeći se da obezbedimo sve potrebne informacije kako bismo Vam uštedeli vreme. Ukoliko ipak imate pitanje koje nije na listi, nemojte oklevati da nas kontaktirate – office@siskartice.rs – imamo odgovor na baš svako Vaše pitanje.

Apsolutno. Način personalizacije loyalty kartica se definiše pre izrade, u skladu sa poslovnim ciljem. Mogu imati integrisan kontaktni ili beskontaktni čip sa podacima i funkcijama koje se precizno iskodiraju (obračunavanje popusta, akcijski proizvodi, specijalne ponude, itd.)

Retail oprema obuhvata: POS terminale, nosače za POS terminale, držače za monitore, bar kod skenere, kontaktne čitače za smart kartice (platne kartice, loyalty kartice, bonus kartice), beskontaktne čitače za smart kartice, mobilne čitače za smart kartice, mPOS – mobilne POS terminale, self Checkout kase – samoulsužne kase, mobilne računare, tokene – elektronske ključeve za pristup kasama.

Da. Naši grafički dizajneri izrađuju dizajn za sve vrste kartica iz naše ponude. Nakon definisanja poslovnog cilja i inputa sa Vaše strane, nudimo Vam tri predloga dizajna, od koga Vi birate odgovarajući. Šalje Vam se elektronski proof koji odobravate i nakon toga se pristupa štampanju, odnosno personalizaciji pvc kartica. Ukoliko radite in-house personalizaciju na svojim štampačima, dizajn Vam dostavljamo u potrebnom formatu.

Minimalna količina je jedna kartica. Možemo izraditi uzorak, nakon čega možete poručiti potrebnu količinu. Naši kapaciteti idu do personalizacije više stotina miliona kartica na mesečnom nivou.

Ne. U ponudi, pored pvc kartica imamo i kartice od papira, kartona, polikarbonata, a posebno smo ponosni na bio kartice od razgradljivih materijala.

Apsolutno. Posedujemo svu opremu za višenamensku personalizaciju svih vrsta kartica. Personalizacija može da obuhvata više načina, a najčešći su reljefna štampa podataka, integracija čipa, kodiranje magnetne piste, štampa bar koda i sl. Više o personalizaciji kartica saznajte ovde.

Da. Za sve naše klijente vršimo isporuku robe lično ili putem kurirskih službi, a rok zavisi od obima posla i koliko je urgentno. U svakom slučaju, na raspolaganju smo Vam za sve Vaše potrebe.

Elektronski proof šaljemo u PDF-u. Međutim, ukoliko je Vama potreban određeni format, naš tim je u mogućnosti to da Vam obezbedi.

Program za kriptovanje podataka zasnovan je na kriptografskom algoritmu čiji su sastavni delovi kriptografski ključevi koji zajedno sa algoritmom obezbeđuju vrhunsku zaštitu podataka. Podaci namenjeni određenom korisniku mogu biti dešifrovani i pročitani od strane isključivo samo tog korisnika. Pored integracije softvera, naš tim Vam je na raspolaganju za adekvatnu obuku, a dobijate i precizna iskustva na srpskom i engleskom.

Dualni interfejs na kartici podrazumeva postojanje kontaktnog i beskontaktnog čipa. Isti podaci se nalaze na oba čipa, međutim oni stupaju u kontakt sa čitačem na različite načine. Dualni interfejs pruža brojne mogućnosti za različite funkcije kartica, bilo da se radi o bankarskim ili nebankarskim karticama.