mini plasticne kartice

Da li redovno idete na poslovne puteve ili imate radnike koji su prinuđeni da stalno odsedaju po hotelima? Ili vam je možda dosadilo da vaši zaposleni konstantno gube ključeve od radnih prostorija? Možda jednostavno samo tražite jeftin način da vaš brend bude uvek pred očima vaših potrošača? Ukoliko ste na bar jedno od gorenavedenih pitanja u sebi odgovorili sa „da“ ili sa „možda“, onda bi trebalo da se detaljnije upoznate sa mini plastičnim karticama koje vam značajno mogu olakšati život, ili bar posao.

U našoj zemlji se ova vrsta kartice može smatrati novinom, koja je, doduše, veoma brzo prihvaćena. Mini plastične kartice su zapravo sitni privesci veličine prstena koji mogu čuvati štampane informacije, slike, logoe i bar kodove. Oni takođe mogu biti potpuno brendirani i personalizovani, a ovakva fleksibilnost im daje brojne mogućnosti i namene. Naime, mini plastične kartice su, jednostavno rečeno, lake i praktične za korišćenje. One su izržljive i trajne, vodootporne, lake, proste za nošenje i mogu da skladište različite vrste informacija. Sa ovakvom svestranošću i prilagodljivošću nije iznenađenje da se mini plastične kartice koriste u najrazličitije svrhe. Pomislili smo da bi bilo vrlo korisno i zanimljivo podeliti sa vama neke od ideja za korišćene mini kartica, a u daljem tekstu vam donosimo samo one najbolje i najinteresantnije ideje.

Mini kartice nose razne pogodnosti

Važno je primetiti dvostrane koristi proizvodnje ove vrste dodatnih kartica, pored glavne kartice za popust. Mušterija koja je primila dodatne mini kartice sa brojevima srodnim glavnoj kartici može ih dati članovima svoje porodice ili prijateljima da poveća procenat ušteđevine na porudžbini dobara ili usluga. Ako je bar-kod svih kartica u setu identičan, akumulira na totalni bonus račun. Naravno, mini kartica za svakog člana porodice je mnogo lakši način za korišćenje, nego koristiti samo jednu karticu od svakog. Korišćenjem mini plastičnih kartica se širi mreža distribucije, i samim tim se povećava profit.

Mini plastične kartice predstavljaju fantastične promotivne poklončiće

Za firme koje žele da njihov brend i logo uvek budu ispred mušterijinog nosa, mini plastična kartica je verovatno najjeftiniji način da to postignu sa vrhunskim efektom. Da li ima bolje reklame od nošenja vašeg brenda na ključevima od stana ili auta? Sa logoom i kontakt podacima na jednoj, i, recimo, upečatljivim motoom vaše firme na drugoj strani, mini plastična kartica može biti fantastičan reklamni materijal.

Loyalty kartice

Kompanije mogu organizovati sjajne loyalty programe za svoje kupce tako što će im dati mini plastične kartice koje mogu da nose kao privezak. Umesto velikih loyalty kartica koje, osim što su i nešto skuplje, često završavaju zaboravljene u nekim fiokama sa starim vizit-kartama, možete se odlučiti da vaš loyalty program uradite koristeći isključivo mini kartice kojima dobijate i besplatnu reklamu.

Članske karte

Pitanje za sve vlasnike teretana ili bazena: koliko bi vam bilo lakše da vaši klijenti imaju malu člansku karticu sa bar-kodom koja je uvek zakačena za njihove ključeve od auta? To je tako zgodno i jednostavno za upotrebu, kako za vlasnika tako i za klijenta.

Nalepnice za prtljag

Ukoliko vaši zaposleni moraju često da putuju, šanse da u nekom trenutku izgube svoj prtljag su vrlo visoke. Međutim, sa mini plastičnom karticom koju mogu zakačiti na svaki deo prtljaga, pomisao na gubljenje prtljaga i ne izgleda tako strašno, jer ne postoji rizik da se vaša torba pomeša sa nekom sličnom. Isti je slučaj i sa portirima u hotelu. Sa zakačenom mini karticom na prtljagu, ne postoji nikakva šansa da pogrešna torba završi u pogrešnoj sobi.

Identifikaciona kartica za sportske događaje

Ukoliko vaša firma učestvuje u nekoj vrsti sportskog takmičenja što je uvek odlična prilika za tim bilding, korišćenjem mini kartica možete ojačati kolektivni duh, ali istovremeno i provisati svoj brend. Mini plastične kartice sa vašim logoom, kontakt podacima svakog člana tima i njihovima medicinskim podacima za hitne slučajeve ne samo da ojačava timski duh, već ujedno i poboljšava sigurnost i odgovornost prema svakom članu tima.

Identifikacione kartice za decu

Ovo rešenje je način da se poveća bezbednost dece, ali i da roditeljima bar malo olakša brige kada deca nisu tu. Ekskurzije, putovanja ili treninzi su rizične situacije u kojima postoji mogućnost da dete odluta ili se izgubi. Međutim, ako sa sobom nose mini plastičnu karticu koja sadrži sve važne informacije, lako i brzo će se uz pomoć neke odrasle osobe vratiti odgovornom staratelju.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *